A brand new year
Image default
Vervoer en transport

Zonder zorgen verhuizen met GoedkoopVerhuizen

Ga je binnenkort verhuizen? Bespaar jezelf dan een hoop tijd door verhuisbedrijf GoedkoopVerhuizen in te schakelen. Kiezen voor GoedkoopVerhuizen betekent kiezen voor kwaliteit en zekerheid. Wij werken met professionele en vriendelijke verhuisteams en houden rekening met jouw specifieke wensen.

Het inschakelen van ons verhuisbedrijf kan je een hoop geld besparen. Maak gebruik van onze complete verhuisservice zodat je kunt genieten van een zorgeloze verhuisdag. Je verhuizing boek je eenvoudig online. Je ontvangt altijd een nauwkeurige offerte, zonder dat er iemand langskomt om de inboedel te inventariseren. Jouw inboedel is volledig verzekerd tegen schade. En als extra service verhuizen we de huidige energie- en kabelaansluitingen gratis mee.

GoedkoopVerhuizen werkt uitsluitend met Erkende Verhuizers

GoedkoopVerhuizen is in het bezit van een garantiecertificaat. Daarnaast werken we alleen met Erkende Verhuizers die hun vak verstaan. De verhuizers gaan voorzichtig met je spullen om. Om beschadiging tijdens de verhuizing te voorkomen gebruiken we dekens, spanbanden en stootkussens. Zo komt jouw inboedel veilig op het nieuwe adres aan. Gaat er onverhoopt toch iets mis? Dan is je inboedel verzekerd tot een bedrag van €100.000.

Verhuizen regel je zelf via onze handige boekingsmethode

Verhuizen is een spannende gebeurtenis waarvoor veel geregeld moet worden. Wil je snel, efficiënt en voordelig verhuizen? Schakel dan ons verhuisbedrijf in. Op onze website regel je je verhuizing in een handomdraai. Je krijgt direct een nauwkeurige prijsopgave en kunt je verhuizing direct online boeken. Goed te doen toch?

 

https://www.goedkoopverhuizen.nl/nl-nl/online_reserveren.aspx