A brand new year
Image default
Bedrijven

Kilometerregistratie van Europetrack.eu

Kilometerregistratie

Een nieuw jaar is over het algemeen het beste moment om aan iets nieuws te beginnen. Dus pak die uitgestelde goede voornemens er aan het einde van het jaar even bij, zodat je goed voorbereid aan het nieuwe jaar begint. Het registreren van de kilometers die je zakelijk rijdt met je eigen privé auto kan een van die goede voornemens zijn. Wellicht is dat in het afgelopen jaar niet gelukt. Af en toe een ritje naar een klant met het idee dat je dat later nog wel in je agenda kunt terugvinden. En nu het jaar tegen het einde loopt en je je agenda doorbladert, merk je dat dat niet lukt. Een rittenregistratie kan makkelijker.

Kladblokje met pen

Een papieren blokje dat met een zuignapje is bevestigd aan het dashboard. Een methode om de begin- en de eindstand van de zakelijk gereden route bij te houden. In het begin gebeurt dat nog heel netjes door de datum, plaats van vertrek en de bestemming te noteren. Maar na verloop van tijd wordt het lastiger. Misschien heeft je partner de auto even meegenomen voor een privé ritje zonder dat je het wist, en mis je ineens een aantal kilometers. Het kan ook zijn dat je naar aanleiding van het zakelijke bezoek nog een keer op pad moest voor een extra afspraak en bent vergeten welke route je hebt gereden.

Rittenregistratie met behulp van een Tracker

Altijd en overal inzicht in gereden routes en kilometers. Privé of zakelijk is het enige dat je nog hoeft aan te geven als je auto is voorzien van een EuropeTracker. De kilometerregistratie van alle gereden ritten gaat nu geheel automatisch zodat je nergens aan hoeft te denken en ook niets kunt vergeten. De rapporten komen automatisch in je mail, maar het is ook mogelijk om ze meteen in te zien. Stel dat je collega met de auto weg is gegaan en je wilt weten waar hij precies is. Met behulp van EuropeTracker kun je dan snel de auto traceren.