A brand new year
Image default
Aanbiedingen

Huis snel verkopen via Sons Real Estate

Sons Real Estate is een nationaal opererende vastgoedmakelaar voor aan- en verkoop van bedrijfsvastgoed, huizen en beleggingspanden. Via Sons Real Estate is het mogelijk om alle soorten vastgoed te verkopen. Zo bemiddelt Sons Real Estate o.a. met haar eigen en zeer omvangrijke netwerk bij de verkoop van bedrijfspanden. En dankzij het investeerders en kopersnetwerk kan altijd een goed bod op bedrijfspanden worden gedaan. Op het gebied van woningverkoop, is Sons Real Estate een opkoper van woningen. Van oudsher is Sons Real Estate een bouwbedrijf en aannemer. Haar specialisme is dan ook het transformeren of verbouwen van woningen en panden. Na het opkopen van woningen worden deze klaargestoomd als beleggingspand óf doorverkocht via de openbare reguliere kopersmarkt. Sons Real Estate is geen verkoopmakelaar, maar is toch in te huren als makelaar die het op net iets andere manier aanpakt. Het kenmerken van Sons is namelijk de snelheid van handelen, zo kan een woning direct binnen een week zijn verkocht.

Lees meer over het snel verkopen van uw huis via Sons Real Estate.

Hiermee hoopt Nick van der Meer mensen in financiele nood een steentje bij te dragen. Waar vele vastgoed opkopers het vastgoed voor een prikje opkoopt, zal Nick altijd met een redelijk bod aankomen. Een bod waar je in bepaalde situaties alleen maar beter uitkomt, dan een lang verkoopproces via een regulier verkoopproces via een woningmakelaar.

Lees meer op de website van via de website van vastgoedmakelaar Sons Real Estate

Nick van Sons Real Estate geeft ook aan dat een verkooppoces via een website als Funda ook gewoon tot de mogelijkheden behoort. Omdat Sons Real Estate van oudsher een bouwonderneming is geweest, kent het de verbouwingsmarkt erg goed. Daarnaast zijn kluswoningen in no-time omgetoverd tot prachtige verkoop objecten. En zoals het de tijd heeft geleerd, vloeien hier ook huurwoningen voor particulieren uit. Dit worden ook wel zogeheten beleggingspanden genoemd. En beleggingspanden worden niet alleen als huurwoning aangeboden, want ook verhuur aan studenten behoort tot de mogelijkheden. Je kunt het zo gek nog niet bedenken en Sons Real Estate helpt de woningmarkt aan snellere oplossing tegen gunstiger voorwaarden als de huidige woning- en vastgoedmarkt gewend is. Sons Real Estate biedt mensen dus een snelle verkoop aan voor ieder soort vastgoed, zoals tussenwoningen, hoekwoningen, villa’s, appartementen en natuurlijk de bedrijfspanden. Bedrijfspanden bestaan grotendeels uit kantoorpanden, horecaruimtes en winkelgebouwen. De grootste vraag momenteel zit hem in het transformeren van leegstaande kantoorgebouwen naar huur huizen.

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/