A brand new year
Image default
Internet

Lycamobile internet en beltegoed opwaarderen

Via het internet kun je gemakkelijk op jouw telefoon een Lycamobile bundel aanschaffen en er snel gebruik van maken. De bundels zijn er in alle groottes, dus voor elk wat wils. Kijk naar hoeveel jij nodig denkt te zijn per maand en baseer daar jouw keuze op. Het zou immers jammer zijn wanneer je teveel geld besteedt aan jouw bundel wanneer je het niet nodig blijkt te zijn of juist te weinig geld besteedt aan jouw bundel wanneer je het wel nodig blijkt te zijn. Volg de opwaardeerinstructies en activeer gemakkelijk jouw code en geniet 30 dagen van jouw Lycamobile bundel. 

Lycamobile internet gemakkelijk opwaarderen

Om jouw internet op te waarderen, ben je beltegoed nodig. Doordat je een bepaalde activatiecode stuurt naar een specifiek nummer van jouw provider, Lycamobile, zal er een internettegoed geactiveerd worden op jouw telefoonnummer. Indien je het op deze manier doet, moet vaak wel jouw bankgegevens bekend zijn bij Lycamobile.

 

Nadat je jouw Lycamobile internet hebt opgewaardeerd, kun je er alleen maar mee internetten. Dat betekent dus dat jij niet kan sms’en of kan bellen met dat internettegoed. Wanneer jij weer wil kunnen bellen, wil je jouw beltegoed opwaarderen. Gelukkig is dat ook gemakkelijk te doen en kun je dus snel weer bellen. 

Lycamobile beltegoed gemakkelijk opwaarderen

Om jouw Lycamobile beltegoed op te waarderen, heb je twee mogelijkheden. Als je online een Lycamobile beltegoed hebt aangeschaft, krijg je een e-mail met daarin een unieke code, zodat je jouw beltegoed kan opwaarderen.

 

Als eerste kun je bellen naar het nummer 1244, daar zitten geen kosten aan verbonden. Vervolgens wil je de stappen voltooien die je dan krijgt te horen. Tot slot vul je de opwaardeercode in die je hebt gekregen via de mail.

 

Daarnaast kun je ook ‘101’ intoetsen op jouw telefoon, met daarachter meteen de opwaardeercode. Je wil dan wel afsluiten met een hekje. Wanneer je dat hebt gedaan, druk je simpelweg op de beltoets en kun je weer gaan bellen. 

https://www.opwaarderen.nl