A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Antislip trap strip met ronde kanten? Het maken is easy!

Antislip trap strip gereedschap voor een ronde kant

Antislip trap strip heeft een nieuw stukje speciaal gereedschap, waarmee je heel eenvoudig aan de uiteinden een ronde kant kan aanbrengen.

De antislip trap strip van het merk antisliprubbertape.com is namelijk 2mm dik en is moeilijk mooi rond te knippen.

Regelmatig kreeg de klantenservice de vraag hoe je de antislip trap strip mooi rond kan maken, daarom zijn ze gaan zoeken naar een oplossing hiervoor en hebben dit gevonden in de leerverwerkende industrie.

Bij het handmatig maken van leren riemen wordt de uiteinde van de riem ook rond gemaakt met behulp van een slang ijzertje waar een radius kant aan zit.

Dit slagijzertje is ook prima te gebruiken voor de antislip trap strip. Op een eenvoudige manier met behulp van een hamer en dit slagijzertje maak je makkelijk aan iedere trap strip exact dezelfde ronde kanten.

Ben je van plan om een antislip strip op je trap aan te brengen omdat je trap glad is, de trapstrip die antisliprubbertape heeft ontwikkeld is de enige in zijn soort, hij is super sterk voor intensief gebruik geschikt voor de meeste trappen en door de zelfklevende laag door iedereen makkelijk aan te brengen.

De trapstrip is leverbaar in 5 moderne kleuren en is online te bestellen.

Wil je eerst de kleur of de kwaliteit beoordelen? vraag dan hier een gratis monsterkaartje aan en overtuig jezelf van de kwaliteit.

 

http://www.antisliprubbertape.com