A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Wat maakt de keuze voor een Freshbed zo interessant?

Het gebeurt niet zelden dat koppels discussiëren over het bed. Het gaat hierbij dan nog niet eens zozeer over de kant waar men op moet slapen, maar wel om de temperatuur. De één heeft het wellicht al snel veel te warm terwijl de ander niet zelden ligt te bibberen van de koude in bed. Deze discussies kunnen vaak zorgen voor heel wat frustraties waardoor er zelfs complete ruzies door ontstaan. Dat hoort vandaag de dag eigenlijk tot het verleden. Het is namelijk zo dat je ervoor kan kiezen om een Freshbedte kopen. Door te kiezen voor een dergelijk bed kunnen beide personen altijd rekenen op de voor hen best mogelijke temperatuur. Wil je hier graag meer over te weten komen? Verdiep je dan zeker even in de informatie over Freshbed hier op deze pagina!

Gescheiden temperatuur- en ventilatiesysteem

Het eerste kenmerk wat Freshbed uniek maakt heeft betrekking tot het feit dat ze over een gescheiden temperatuur- en ventilatiesysteem beschikt. Dit zorgt ervoor dat je aan beide zijden van het bed de mogelijkheid hebt om de temperatuur individueel in te stellen. Heeft je partner het dus met andere woorden al snel koud, maar lig jij op hetzelfde ogenblik te baden in het zweet? Dan is het vanaf nu mogelijk om de temperatuur volledig af te stemmen op jouw persoonlijke noden.

Bovenstaande gebeurt ook altijd zeer eenvoudig. Het instellen van de temperatuur aan beide zijden van het bed kan je namelijk gewoon doen met een afstandsbediening. Veel mensen denken dat dit op het eerste zicht misschien niet zo heel veel verschil maakt, maar dat is wel degelijk zo. Door te kiezen voor een Freshbed zal je kunnen vaststellen dat jouw nachtrust ongetwijfeld naar een aanzienlijk hoger niveau kan worden getild. Zo is een optimale nachtrust terug verzekerd!

Ook een optimale hygiëne is altijd gegarandeerd

Voor het bed geldt dat mensen altijd willen kunnen rekenen op een zo optimaal mogelijke hygiëne ook. Ook dat is een niet onbelangrijk struikelblok bij verschillende merken. Wanneer je de keuze maakt om een Freshbed bed te kopen zal je merken dat dit struikelblok helemaal niet speelt, integendeel. Over de hele lijn weten de bedden van dit merk je namelijk de meest optimale betrouwbaarheid en kwaliteit aan te bieden.

Voor schimmels en bacteriën geldt dat ze ervan houden om zich te verspreiden doorheen slecht onderhouden en vochtige ruimtes. De ventilatie en circulatie van de lucht in de slaapkamer zorgt ervoor dat schimmels en bacteriën niet in staat zijn om zich te vermenigvuldigen. Het Freshbed zorgt dan ook voor de eliminatie van zomaar even 99,97 procent van alle schimmelsporen en pollen, stof en fijnstof. Ook huidschilfers en haren van bijvoorbeeld huisdieren vormen niet langer een probleem. Tijdens de ontwikkeling en productie van een Freshbed staat niet alleen slaapcomfort, maar ook een optimale hygiëne voorop. Wil jij dus ook graag met zekerheid kunnen slapen in een zo hygiënisch mogelijke slaapkamer? Dan zal je kunnen vaststellen dat de keuze voor een bed van het merk Freshbed daar absoluut een belangrijke bijdrage aan kan leveren.