A brand new year
Image default
Bedrijven

Co packers Nederland gezocht? Macropack is specialist in verpakkingsvormen

Macropack: een van de meest toonaangevende co packers Nederland

Heeft u een contractverpakker nodig? Als een van de grootste co packers in Nederland is Macropack B.V. uit Harderwijk u graag van dienst. Deze co-packing organisatie biedt diensten op het gebied van het verpakken van food en non-food. Bij de moderne verpakkingslijnen vindt u altijd de gewenste verpakkingsvorm voor uw product, zoals poeder, vloeistof, granulaten en stukgoederen. Met de juiste kennis, materialen en machines kan dit co-packing bedrijf het hele verpakproces van uw onderneming voor zijn rekening nemen.

Gecertificeerde co-packer voor het hoogste kwaliteitsniveau

Dit internationaal opererende bedrijf is bekend met alle regelgeving en kan ook buitenlandse producten verpakken in andere talen. Wilt u uw product verpakken in sachets, stazakken of potten? Welke vorm u ook nodig heeft, productveiligheid en kwaliteit vormen altijd het uitgangspunt. Macropack kan u als een van de bekendste co packers Nederland goed adviseren en is FSSC 22000- en SKAL- gecertificeerd. Ook afvulling onder metaaldetectie, gekoelde opslag van producten en afvulling van biologische producten behoren tot de mogelijkheden.

Loonverpakken voor de voedingsbranche

Ook het loonverpakken van levensmiddelen is bij Macropack in goede handen. Dit bedrijf heeft moderne machines en maakt verpakkingen die zorgen voor een goede hygiëne en de gewenste verdeling in porties. Daarnaast bieden de stickpacks, doypacks, pillowbags en andere hoogwaardige verpakkingen gemak en goede marketingmogelijkheden. Voor alle voedingsmiddelen in vloeibare, vaste of poedervorm verzorgt Macropack de verpakking volledig naar uw wensen. Ook tabletten en pastilles verpakt deze organisatie uiteraard op de juiste wijze.

Macropack B.V. is sinds 2000 een betrouwbare en flexibele co packer in Nederland. Dit bedrijf heeft een groot aanbod in verpakkingsvormen en levert vanaf 10.000 stuks. Kiest u graag voor 100% veiligheid, verpakkingen die uw product versterken en korte levertijden? Neem dan contact op voor het bespreken van de mogelijkheden en prijzen!

https://www.macropack.nl/