A brand new year
Image default
Bedrijven

Kachel installatie in Apeldoorn door een specialist

De installatie van een kachel in Apeldoorn

Wanneer u een kachel in Apeldoorn heeft gekocht, moet deze ook geïnstalleerd worden. Laat dit over aan een echte specialist: Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit. U kunt bij deze speciaalzaak terecht voor verkoop en installatie van allerlei soorten kachels. Ze zijn een erkend gas- en watertechnisch installateur. De installatie van uw kachel in Apeldoorn wordt op de juiste manier uitgevoerd.

Bijkomende werkzaamheden bij de installatie

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit neemt de complete installatie van u over. Naast het daadwerkelijk plaatsen van de kachel in Apeldoorn houdt dit ook andere bijkomende werkzaamheden in. De volgende werkzaamheden in combinatie met plaatsing voeren de installateurs voor u uit:

  • Betonboren voor rookkanalen in eigen beheer: van 30 t/m 400 mm, zowel verticaal, horizontaal als van beneden naar boven boren.
  • Technische werkzaamheden, erkend gastechnisch en watertechnisch installateur.
  • CV-installatie’s t.b.v. hout, pellet, gas of CV-haarden.
  • Demonteren en afvoeren van gemetselde openhaarden.
  • Lichte constructiewerkzaamheden.
  • Stukadoren.
  • Renovatie van antieke schouwen en openhaarden.

Onderhoud en reparatie

Bovendien verzorgt Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit het onderhoud en eventuele reparaties aan uw gas-, hout of pelletkachel in Apeldoorn. Mochten er onderhouds- of reparatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd staan de vakmannen direct voor u klaar. Als het gaat om vakwerk zit u absoluut goed bij deze speciaalzaak gezien hun 30 jaar ervaring met kachels, de installatie en het onderhoud hiervan.

Afwerking

Een kachel plaatsen in een ruimte vergt tijd en moeite, helemaal als de afwerking van de kachel nog te wensen overlaat. Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit kan de afwerking voor u doen. Denk aan het maken en plaatsen van stalen hout nissen, schoorsteenkappen en complete meubels. Dit gebeurt in een hout- en metaalwerkplaats.

Op zoek naar een partij die het totaalpakket verzorgt als het gaat om kachels? Bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit zijn ze gespecialiseerd in het verkopen, installeren en onderhouden van kachels in Apeldoorn en omgeving.

https://www.kachelswk.nl/kachels-apeldoorn