A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Select Verhuizers Eindhoven geopend

Goed nieuws! Select Verhuizers opent vandaag een nieuwe vestiging: Select Verhuizers Eindhoven.

Topverhuizers én ondernemer Pepijn Harmsen (26) gaat vanuit de Lucas Gasselstraat in Eindhoven met zijn team op pad. Select Verhuizers Eindhoven werkt zowel voor particuliere als zakelijke klanten.

In 2018 startte Select Verhuizers in Den Bosch onder leiding van Marjos van Hazendonk. Door de grote vraag vanuit regio Eindhoven, ontstond de behoefte voor een tweede vestiging.

Pepijn: ‘Na een inwerkperiode in Den Bosch hebben we zin om met ons team aan de slag te gaan in Eindhoven!’

Werkwijze Select Verhuizers Eindhoven

Pepijn: ‘Klanten vragen een offerte aan via onze website. Zodra deze aanvraag binnenkomt, neem ik persoonlijk contact op met de klant om een vrijblijvende inboedelopname te plannen. Vervolgens ontvangt de klant binnen 24 uur de vrijblijvende offerte. Na akkoord plannen we samen een verhuisdatum in! Verhuizen kan een hectische en drukke tijd zijn. Wij doen ons uiterste best om de verhuizing soepel, veilig en snel te laten verlopen. Zo nemen we de klant werk en zorg uit handen.’

Verhuizing / opslag

De vraag naar opslagruimte tijdens of na een verhuizing is groot. Aan de Lucas Gasselstraat in Eindhoven hebben wij voldoende opslagruimte om inboedel van particuliere of zakelijke klanten op te slaan. Dit kan voor een korte of langere periode en vanzelfsprekend onder de juiste condities.

Hoe ziet de toekomst van Select Verhuizers eruit?

‘We gaan nog verder uitbreiden!’ aldus Marjos van Hazendonk. ‘Samen met het team van Pepijn bedekken we nu twee grote regio’s in Brabant. In de komende periode staan vestigingen in Nijmegen en Tilburg gepland.’

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg ons dan op social media!

https://www.selectverhuizers.nl/verhuisbedrijf-eindhoven/