A brand new year
Image default
Adverteren

Whiskey glazen online of in de winkel kopen?

Zo vlak voor de feestdagen begint het voor genieten al als je een mooie fles whiskey uit mag zoeken. Waarschijnlijk ben je stiekem aan het twijfelen tussen een veel te duren fles en een goedkope fles. Het enige wat eigenlijk nog ontbreekt is een mooi paar whiskey glazen. Je kan deze glazen zowel online als in de winkel kopen. Het is alleen de vraag wat je zelf graag hebt. Wil je liever een paar whiskey glazen kopen die je van te voren kan zien of een paar unieke whiskey glazen die je echt niet in de winkel tegenkomt?

Whiskey glazen zijn online een stuk exclusiever.

Geen goedkoop glaswerk uit China, nee whiskey glazen van het internet zijn een stuk exclusiever. De Whiskey Glazen Shop werkt bijvoorbeeld enkel en alleen met Boheems kristalglas. Dit is glas met een officieel keurmerk. Alleen glaswerk dat voldoet aan alle hoge eisen en gemaakt is in deze streek kan verkocht worden als Boheems kristal. Onze whiskey glazen staan dan ook bekend om de hoge kwaliteit die je eigenlijk niet in de winkel kan vinden.

Whiskey karaf kopen naast een paar whiskey glazen.

Misschien nog een groot voordeel van online shoppen is dat je ook een whiskey karaf kan aanschaffen. Een whiskey karaf is natuurlijk van een nog hogere kwaliteit kristalglas gemaakt. Onze karaffen wegen een aardig gewicht en glinsteren je tegemoet als je ze neerzet op je dressoir. Je hebt zo een echte eye-catcher die je absoluut niet tegenkomt in de winkel. De vraag is dus heel eenvoudig beantwoord. Whiskey glazen koop je gewoon online als je kwaliteit zoekt.

http://www.whiskeyglazenshop.nl