A brand new year
Image default
Adverteren

Snel grote spieren kweken

Naar de sportschool ga je natuurlijk niet alleen maar voor je lol, nee je wil ook graag resultaat zien. Het vervelende daaraan is dat het meestal lang duurt voordat je werkelijk resultaat gaat zien. Dat kan best wel ontmoedigend werken. Gelukkig zijn er wel wat trucjes om snel spieren te kweken en dus zichtbaar resultaat te zien.

De eerste tip is om volgens een vast schema te trainen. Regelmaat is heel belangrijk bij het kweken van spieren. Train 2 tot 3 keer per week voor het beste resultaat. Meer trainen maakt het meestal niet beter, want spieren hebben ook tijd nodig om te herstellen. Als deze tijd niet wordt gegeven, dan heeft het trainen minder effect. Je kunt elke keer dat je traint alle spiergroepen trainen, maar wat je ook kunt doen, wat misschien nog wel handiger is, is dat je elke training tijd besteedt aan één specifieke spiergroep. Een goede planning is hierbij van belang.

Een andere tip is dat je genoeg moet eten. Zeker als je net begint met intensief sporten, zul je veel moeten veranderen aan je huidige eetschema. Tijdens het sporten verbrand je veel calorieën en die moet je dus weer aanvullen om meer te kunnen sporten. Vergeet niet dat rustdagen misschien wel net zo veel van je lichaam vragen als sport dagen. Het is dus belangrijk dat je elke dag genoeg eet en niet alleen op de dagen dat je sport.

Als laatste tip zijn er ook hulpmiddelen die je kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan SARMs. SARM staat voor Selective Androgen Receptor Modulators. Eigenlijk lijkt het effect op het effect van anabole androgene steroïden, maar dan is het een veiliger alternatief. Het heeft namelijk veel minder vervelende bijwerkingen. Het zorgt ervoor dat je sneller spiermassa kunt vergroten en spierwinst kunt maken. Een voorbeeld van een SARM product is mk677.

https://bmm-supplements.com/