A brand new year
Image default
Adverteren

Een origineel kerstcadeau

Het is altijd moeilijk om een origineel kerst cadeau te vinden. Een nieuwe parfum is altijd leuk maar erg creatief is het niet. Tegenwoordig zijn er wel talloze websites waarop je cadeaus kunt vinden. Deze cadeaus zijn vaak gepersonaliseerd. Dit maakt het makkelijker om iets leuks uit te kiezen. Zo bestaan er chocolade doosjes met de naam en een foto van de ontvanger er op.

Voor geliefden is het wellicht leuker om een iets duurder en specialer cadeau te kopen. Zo zal hij of zij razend enthousiast zijn als je een nieuwe mobiel of tablet koopt. De levensduur van een mobiel is tegenwoordig erg kort. Een mobiel is dus al snel aan vervanging toe. Na een tijdje gaat de batterij slechter werken en kun je geen nieuwe apps meer installeren. Een mobiele telefoon is een erg nuttig cadeau en er is niemand die hier niet blij mee zal zijn.

Wanneer je budget niet al te groot is kun je er aan denken om een refurbished mobiel te kopen. Op dit moment is de iPhone de populairste telefoon. De iPhone wordt geassocieerd met creativiteit en succes. Het is zelfs bewezen dat  mensen creatievere oplossingen bedenken als ze op een apple computer werken dan wanneer ze op een computer werken van een ander merk. Een iPhone 5S refurbished is maar tweehonderd euro. Het verschil met een nieuwe iPhone is dat de refurbished telefoon is terug gestuurd. Deze mag dus niet meer als ‘nieuw’ verkocht worden. Naast een telefoon, kun je ook een Macbook refurbished kopen met kerst. Ze zien er meestal zo goed als nieuw uit. Het zal een grote verrassing zijn als je partner de Macbook uitpakt. Hopelijk krijg je een leuk cadeau terug waar je net zo blij mee bent. Uiteindelijk is de ultieme kerstgedachte om dingen te geven en tijd met elkaar door te brengen.

http://e-conomy.nl