A brand new year
Image default
Adverteren

Vazen als Moederdag cadeau

Moederdag is natuurlijk een hele bijzondere dag. Je wil graag jouw moeder in het zonnetje zetten met een mooie bos bloemen. Het enige nadeel van een bos bloemen is dat het niet blijvend is. Je wil graag iets geven waar je moeder extra lang van kan genieten. Een mooie combinatie met een bos bloemen zijn vazen. Vazen zijn natuurlijk prachtig om te geven tijdens een speciale gelegenheid. Je kan je moeder zo extra in het zonnetje zetten door haar een mooie vaas cadeau te doen. Bij Flowertools.nl kan je terecht om prachtige vazen gemaakt uit Boheems kristalglas aan te schaffen. Dit zijn bloemenvazen van een uitzonderlijke kwaliteit gemaakt uit echt kristalglas. Dit merk je direct bij de eerste aanraking. De vaas is gemaakt van dik glas en springt er echt tussenuit vergeleken met alle andere bloemenvazen.

Vazen combineren met een bos bloemen voor Moederdag.

Bij Flowertools.nl kan je ook altijd terecht voor een vrijblijvend advies. Op onze website hebben wij verschillende vazen staan met foto’s van bloemstukken. Je kan zo een prachtige bos bloemen combineren met een vaas. Je krijgt zo een idee welk bloemstuk er mooi in de vaas zou passen. Als je er echt niet uitkomt dan kunnen wij je altijd een advies geven. Binnen ons bedrijf werkt namelijk een bloemist met meer dan 30 jaar ervaring in de bloemenwereld. Zij weet als geen ander welke bloemen het beste in onze vazen passen. Uiteraard heeft zij ook de collectie voor de foto’s gemaakt. Je kan zo al een beetje zien welke bos het beste past binnen onze vazen.

Bestel jouw nieuwe vazen online bij Flowertools.

Benieuwd naar onze vazen? Neem gewoon een kijkje op onze website en bekijk alle bloemenvazen in onze collectie. Als je voor 15.00 een bestelling online plaatst, dan ontvang je jouw Moederdagcadeau morgen nog in huis. Bestel dus op tijd zodat je moeder niet vergeten wordt op deze bijzondere dag. Laat zien dat je aan mama gedacht hebt met een mooie bos bloemen en een unieke vaas.

http://www.flowertools.nl/