A brand new year
Image default
Adverteren

Bitcoin kopen met creditcard?

Bitcoin kopen met een creditcard

Bitcoin kopen met een creditcard is misschien wel de gemakkelijkste manier van allemaal om te investeren in cryptomunten. Dat komt omdat het snel en direct is. De meeste aanbieders zullen je deze optie dan ook bieden. Het is daarom zeker ook goed om eens te kijken welke mogelijkheden er allemaal op dit gebied liggen. Zo kan je dan snel aan de slag met het investeren in het cryptogeld. De volgende informatie zal direct veel voor je duidelijk maken zodat je gemakkelijk aan de slag kan gaan ermee. Neem het dus even goed door als je begint.

Een goede broker zoeken

Het eerste wat je moet doen als bitcoin kopen met een creditcard je doel is, is een goede broker zoeken. Het voordeel van werken met een creditcard is dat dit in ieder geval geen hinderende factor is. Een aantal andere betaalmethodes, zoals bijvoorbeeld iDeal, wordt lang niet bij elke broker aangeboden. Als het echter om een creditcard gaat, dan kan je er vrijwel altijd van uitgaan dat dit gewoon mogelijk is. Dat is dus direct al een stuk makkelijker kiezen omdat je dan naar andere zaken kan kijken. Denk bijvoorbeeld aan de mate van service die de broker biedt.

 

Bepalen wat je wil

Bitcoin kopen met een creditcard is gemakkelijk, maar je moet natuurlijk wel zorgen dat alles op orde is. Zo is het wel belangrijk dat je voldoende geld op je rekening hebt staan als je creditcardbetalingen eenmaal worden afgeschreven. Is dit niet het geval, dan kan het soms lastig zijn om aan de bitcoin te komen. Juist ook omdat de brokers natuurlijk door de jaren heen ook wel geleerd hebben van deze zaken. Aan de andere kant is het natuurlijk wel ook zo dat het voor jou juist ook een stuk veiliger kan zijn om zo te werken.

Veilig kunnen werken met de card

Het voordeel van bitcoin kopen met een creditcard is de grip die je erop hebt. Omdat je bijvoorbeeld bij de creditcardmaatschappijen nog kan zorgen dat een betaling wordt geblokkeerd. Je hoeft dus niet perse bang te zijn dat je wordt opgelicht en dat je je geld kwijt bent. Je hebt vaak nog veel mogelijkheden om hier tegen te strijden wanneer je onraad opmerkt. Daarom is werken met een creditcard voor veel investeerders in bitcoin dus ook een belangrijke zaak. Het is slim om dus zelf ook even te kijken wat je hiermee kan.

Alternatieven voor een creditcard

Bitcoin kopen met een creditcard biedt dus veel voordelen. Desondanks wil je misschien juist toch liever op een andere wijze werken. Zo wens je bijvoorbeeld misschien meer anonimiteit. In dat geval kan je dan bijvoorbeeld kiezen voor een paysafecard of een e-wallet. Ook kan het zijn dat je juist meer direct wil werken. Dan moet je op zoek naar een broker waar je ook met iDeal kan betalen. Zo kan je direct vanaf je bank afrekenen. Dit zijn allemaal zaken die je even goed in de gaten moet houden. Maak daar dan zelf de juiste keuze in.

https://cryptokopen.nl/waar-en-hoe-bitcoins-kopen/