A brand new year
Image default
Adverteren

LED LAMPEN MET E27 VOET

In dit artikel wordt beschreven hoe u de verschillende LED verlichtingssystemen kunt classificeren op de markt, om ze zo meer eenvoudig en aanvaardbaarder te maken. De meeste populaire producten zoals LED lampen met schijnwerpers, par lampen, plafond verlichting, schijnwerpers enz. Deze classificatie is eenvoudig voor de meeste consumenten en gemakkelijk te begrijpen, en het wordt ook nageleefd door vele fabrikanten onbewust of opzettelijk. Tijdens onze verkoop in de retail vinden we uit dat de meeste mensen niet proberen te graven in gedetailleerde prestatiekenmerken van LED-verlichting, zoals optische, elektrische en thermische prestaties. In plaats daarvan, zou zij verkiezen om te weten of het item compatibel is met hun traditionele verlichtingsbronnen. Wij willen in het algemeen, LED systemen in vier categorieën definiëren. Ze zijn LED-lampen, LED-armaturen, LED Portable en LED accessoires.

LED-lampen zijn deze systemen dat gemonteerd kunnen worden in gestandaardiseerde aansluiting of sockets, waaronder de meest populaire E27, G5.3, GU10, T5 en T8 zijn. Zij omvatten in traditionele verlichtingsbronnen, led lampen,  PAR (of gealuminiseerd parabolische reflector licht). Zij kunnen worden onderverdeeld met hun socket basis voor de meeste gevallen. Bijvoorbeeld, kan er een E27 LED dimbaar of PAR E27 in gemonteerd worden, en voor MR16, kunnen er MR16 led lampen in gestoken worden.

LED-armaturen zijn producten die moeten worden geïnstalleerd met externe bedrading of pluggen. Ze kunnen gemakkelijk worden onderscheiden door te controleren of ze een draad hebben. LED armaturen moeten worden gemonteerd met extra hulpstukken op vooraf gedefinieerde gebieden, zoals de opening in het plafond of de kast. LED lichten, schijnwerpers, wandverlichting, lineaire balken plafond,  flexibele stroken vallen in deze categorie. LED Portable zijn draagbare. Deze producten kunnen worden gehouden in uw hand of gedragen op je hoofd. LED zaklampen, koplampen of sleutelhangers behoren tot deze categorie.

Het laatste deel is niet direct voor verlichting, maar essentieel voor LED systemen. LED toebehoren omvatten deze items ter ondersteuning van de stabiele werking. Voor veel gevallen is een lichtnetadapter een belangrijke factor die de levensduur en prestaties van LEDs garanderen. Dimmer controle-eenheid maakt dimmen vermogen mogelijk in LED-verlichting.

http://www.leds-depot.be/