A brand new year
Image default
Cadeau

Speciaalbier cadeau doen

Leuk biercadeau kopen? Dat kan bij Beerware.nl!

Beerware is een speciaalbier winkel die zich specialiseert in alles op het gebied van, ja je raad het al, speciaalbieren. Nu is het wel zo dat de focus bij beerware voor al ligt op lokale bieren. Je zult er dus geen Jopen of Grimbergen vinden. Hiervoor kun je beter naar de supermarkt gaan. Bij beerware verkopen ze lokale speciaalbieren die met pure ambacht worden gebrouwen. Dit zijn bieren van micro-brouwerijen of zelfs huurbrouwers. Het assortiment is dan ook vrij exclusief en er staan veel bieren op die geen enkele andere webshop aan kan bieden. Daarnaast komen er wekelijks nieuwe bieren op de shop te staan waardoor je nooit uitgekeken raakt. De webshop zelf werkt erg fijn en ziet er overzichtelijk uit.

Eigen ervaring met Beerware.nl

Een cadeau voor een echte speciaalbier liefhebber kan je dus halen bij beerware.nl. Er zullen ongetwijfelt bieren in zitten die de ontvanger van het cadeau nog niet kent. Hiermee geef je eigenlijk een kleine bierproeverij cadeau. Er zijn uiteraard verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen en ieder pakket verschilt weer van de ander. Ik had zelf gekozen voor een pakket van 12 bieren genaamd het vriendenpakket. In dit pakket zaten 6 verschillende bieren 2 keer. Zo kon mijn broer, mocht hij dat willen, samen met een vriend de speciaalbieren proberen in plaats van in zijn eentje. Je weet wat ze zeggen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Tijdens het afrekenen op de website kon ik er ook voor kiezen om een persoonlijk bericht toe te voegen aan het pakket. Deze optie heb ik uiteraard gekozen, het is natuurlijk een cadeau en dat scheelt mij weer de moeite om een kaart te gaan zoeken. Naast de optie voor een persoonlijk bericht kreeg ik ook nog de optie om hem direct naar mijn broer te sturen of eerst naar mijzelf. Ik vind het leuker om een cadeau persoonlijk te overhandigen dus ik liet het speciaalbier cadeau eerst bij mij thuis leveren. Ik had het speciaalbier pakket de volgende dag al in huis terwijl op de website stond dat het drie werkdagen kon duren, echt top! Ik wilder er natuurlijk wel bij zijn toen mijn broer het pakket ging openen dus na het overhandigen van het speciaalbier cadeau ging hij het meteen openen. Ta-da zelfs mijn broer die meer dan 2000 verschillende speciaalbieren heeft geprobeerd over heel de wereld had nog nooit gehoord van de 6 verschillende speciaalbieren die in het pakket zaten. Naast de bieren zat er ook een super leuk handgeschreven kaartje bij waar mijn persoonlijke bericht op stond. Als extra toevoeging hadden de medewerkers van Beerware een aantal bierviltjes in het pakket gedaan. Erg leuke toevoeging.

Samengevat is mijn ervaring met Beerware.nl zeer positief. Unieke bieren waar zelfs echte bierkenners nog nooit van hebben gehoord, snelle levering, persoonlijke touch aan elk pakket en last but not least een schappelijke prijs voor een speciaalbier pakket cadeau doen.

https://www.beerware.nl/?utm_source=ABrandNewDay&utm_medium=blog&utm_campaign=gastblog