A brand new year
Image default
Aanbiedingen

Welke Robotmaaier kopen?

Er zijn veel verschillende type en merken robotmaaiers te koop, zoveel dat de consument het lastig vind een gedegen keuze te maken. Een van de betere robotmaaiers is de Robomow. Op robotmaaier vergelijken leest u alles over de Robomow: deze komt tot excellente prestaties en biedt een gevarieerd scala aan modellen, want het ene gazon is het andere niet. Daarnaast staat de Gardena eveneens garant voor een hoge kwaliteit en geavanceerde mogelijkheden. 

Kies het juiste model

Een robotmaaier moet over de juiste capaciteit beschikken ten opzicht van de grootte van het gazon (klein, middel, of groot) en het type gazon (hobbelig of juist strak). Iedere robotmaaier kent weer verschillende mogelijkheden, daarom doet u er verstandig aan zich goed in te lezen op de informatieve website Robotmaaiervergelijken.nl

Inrichting tuin

Indien u technisch minder capabel bent kan het zijn dat het voor u lastig wordt de bedrading te organiseren in uw tuin. De robotmaaier dient immers automatisch zijn weg te vinden in uw tuin, waarbij er een geatomatiseerde afrastering wordt aangelegd. U kunt dit door een aannemer laten aanleggen, zodat u zelf geen omkijken heeft hiernaar. 

De robotmaaier krijgt een basisstation waarnaar hij telkens terugkeert nadat hij zijn ronde heeft uitgevoerd. U kunt de robotmaaier inprogrammeren wanneer hij zijn werk dient uit te voeren.

Tip:

  • Let op met maaien in de late avond; menig egel heeft inmiddels al de dood gevonden, doordat zij ‘s avonds laat actief worden. 
  • Plaats stevig tuinmeubilair in het gras, zoals bijvoorbeeld een betonnen tuinbank die niet omgestoten kan worden
https://www.robotmaaiervergelijken.nl/tuingereedschap/