A brand new year
Image default
Cadeau

Gan do cool

Gan do cool, dit is al een axioma. We hebben lang gewacht op de eerste Rubik’s kubus met vervangbare magneten, het was interessant hoe we dat konden doen. Gan deed alles zo competent mogelijk, en hoewel de Gan 356 X Numerical IPG 3x3x3 veel kost, is daar een verklaring voor.

Maar voordat we het hebben over verpakking en torsie, is het de moeite waard om de naam te begrijpen. Numerieke IPG betekent dat het een ander kruis gebruikt dan de Gan 354 M. Hiervoor zijn andere moeren geschikt, die zelfs met de vingers vastgedraaid kunnen worden. Tegelijkertijd lijkt het systeem vaag op het besturingssysteem zoals in de GTS 3M.

Maar nu is het tijd om over de configuratie te praten, want het is verbazingwekkend. Het belangrijkste is dat u een pakket vervangende magneten en moeren krijgt. Vergeet niet dat de kubus ook magneten en moeren bevat, dit is de vierde variant. Gan legde ook een plastic doos, een visitekaartje en instructies.

Elke persoon kan de draai van de puzzel veranderen, zichzelf aanpassen. Dit is een in hoge mate aanpasbare puzzel, dus het is erg moeilijk om draaien te beschrijven. Eén ding is zeker: elk van de puzzelaanpassingsvariaties zal verrukkelijk zijn.

Als je wat geld wilt besparen, bekijk dan de Gan 356 X IPG v5 3x3x3. Er is dus nog een kruis, noten uit de vorige versies van kubussen, maar iemand heeft zo’n innovatie niet nodig. – Meer informatie over 

rubiks cube kopen

 

https://breinbrekers.be