A brand new year
Image default
Cadeau

Een persoonlijke medaille bestellen doe je makkelijk en snel online

Wil je iemand bedanken? Vertellen dat je hem of haar waardeert? Feliciteren met een prachtige prestatie? Of gewoon zomaar, omdat je iemand helemaal geweldig vindt? Je zegt met een persoonlijke medaille, die je eenvoudig online kunt bestellen! Kies zelf de boodschap, het soort lint en de afbeelding, plaats je bestelling en je hebt binnen een paar dagen een origineel en persoonlijk cadeau in huis.

Een persoonlijke boodschap verzinnen voor de medaille die je wilt bestellen

Bij het ingeven van een persoonlijke boodschap ben je vaak gebonden aan een vast aantal teken. Als het goed is geeft de leverancier tijdens het bestelproces aan hoeveel karakters je maximaal kunt gebruiken. Onthoud dat hier ook spaties bij inbegrepen zijn. Schrijf een persoonlijke boodschap dan ook eerst uit zodat je zeker weet dat deze op de sportprijzen past.

Verzin een boodschap die past bij een persoonlijk moment dat je samen met de ontvanger deelt. Medaille bestellen met een persoonlijke boodschap betekent ook dat je moet kijken naar de reden waarmee je deze koopt. Wil je een medaille kopen als grapje? Of juist om iemand te bedanken? Je kunt je voorstellen dat de boodschap er bij een grapje heel anders uitziet dan bij een bedankje of een teken van respect.

Een afbeelding toevoegen

Naast een persoonlijke boodschap kun je een medaille online bestellen waarbij je ook de afbeelding aan kunt passen. Vaak heb je de keuze uit verschillende sportafbeeldingen die door de leverancier zijn geüpload in het bestelproces. Maar bij sommige leveranciers is het zelfs mogelijk om een eigen afbeelding te uploaden vanaf je computer of telefoon. Daarbij ben je vaak wel gebonden aan een bepaalde afmeting en de afbeelding moet natuurlijk worden gecomprimeerd om op de sportprijs te passen.

Ook andere (sport)prijzen kun je personaliseren

Naast medailles kun je ook sportbekers, beelden en kampioensschalen personaliseren met een boodschap of afbeelding. Daarnaast heb je natuurlijk de keuze uit talloze vormen, afmetingen en materiaalafwerkingen. Ben je op zoek naar iets speciaals en heb je zelf al een idee van de vormgeving? Dan neem je direct contact op en vraag je naar de mogelijkheden en een offerte voor maatwerk.