A brand new year
Image default
Cadeau

Hoe vrolijk je iemand op?

Jammer genoeg speelt ziek zijn of je slecht voelen ook een rol in ons leven. En wat is er dan fijner dan door je vrienden of familie opgevrolijkt te worden. In deze blog staan enkele leuke ideeën waarmee je iemand anders weer een leuk moment kunt geven!

Lievelingseten

Werkelijk iedereen houdt van eten, en natuurlijk al helemaal als het degene zijn lievelingseten is. Je hoeft natuurlijk niet per se naar een restaurant te gaan. Je kunt ook gezellig thuis koken of het bestellen.

Doe iets, wat er maar niet van kwam

Ziet iemand niet lekker in zijn vel, maar heeft hij het wel al tijden lang over bijvoorbeeld de Efteling. Ga ervoor. Ga als verrassing erheen. Hierdoor zal degene direct een fantastische dag hebben. Zelfs het voorspel, met de gedachten dat je naar de Efteling gaat zal al zorgen voor meer vrolijkheid!

Filmpjes

Is iemand bijvoorbeeld écht flink ziek. Dan zal je hem nu niet bepaald makkelijk het bed uit krijgen. Gelukkig heeft wel iedereen een telefoon. Stuur dus de hele dag filmpjes door, waarvan je weet dat hij er sowieso om moet lachen. Kleine moeite, maar wel een groot gebaar!

Wandeling

Een frisse neus halen door middel van een wandeling zal veel vreugd doen. Ook kun je tijdens de wandeling eventjes rustig met elkaar praten. Of naar een restaurantje gaan om daar lekker te gaan eten. Tijdens de wandeling zul je op genoeg ideeën komen om te gaan doen.

Wellness

Wie houdt er nu niet van om een dagje heerlijk de watten gelegd te worden. Door een dagje helemaal niets te doen, maar onder andere wel heerlijke massages te krijgen. Zal hij weer nieuwe energie krijgen. Het is daarom dus ook heel goed tegen stress.

Cadeautje

Ben je zelf niet in de gelegenheid om iemand een dag op te vrolijken door middel van bijvoorbeeld een dagje Efteling. Dan kun je natuurlijk ook een klein cadeautje sturen. Denk bijvoorbeeld aan een kaartensets of een gigantische ballon!

https://moodzdesign.nl/product-categorie/kaarten/kaartensets