A brand new year
Image default
Internet

Droom jij van een eigen website ?

Droom jij van een eigen website?

Een website laten maken. Heel veel mensen zouden best een eigen website willen hebben, maar hebben geen idee hoe dat werkt. Ze zijn bang dat het of heel veel tijd kost of heel veel geld. Ook hebben veel mensen het idee dat je er veel technische kennis voor nodig hebt.  Een website laten maken, is dan het alternatief. Of je nu zelf aan de slag gaat of het bouwen uitbesteed, reken er in beide gevallen op dat je aardig wat tijd kwijt bent.

Website laten bouwen

Het is natuurlijk heerlijk en vertrouwd als je een deskundige in de familie hebt, omdat bij een professioneel bedrijf de kosten enorm kunnen oplopen. Voor een beetje “gevulde” website leg je al gauw €2500 neer of meer. Die kosten lopen zo op omdat er heel veel overleg nodig is om tot de juiste vormgeving en (in) vulling te komen. Ook gaat een deel van de kosten naar registratie, programmering en vormgeving. Je kunt daarom het beste je zelf eerst eens verdiepen in wat er allemaal komt kijken voor je besluit je website te laten maken door een ander.

Zelf een website maken

Vroeger moest je aardig kunnen programmeren om een website te maken, maar tegenwoordig is dat eigenlijk niet meer nodig. Er zijn verschillende programma’s op de markt, soms zelfs gratis waarmee je (zelf) een website kunt bouwen. De bekendste daarvan is WordPress. Je hebt daar eigenlijk helemaal geen html kennis meer voor nodig of codes. Veel professionele bedrijven die zich richten op het bouwen van websites, maken gebruik van WordPress. 

https://internetmaster.nl/