A brand new year
Image default
Zakelijke dienstverlening

Frans Leren

Je bent woonachtig in Rotterdam. De grote havenstad van Europa, die zich midden in de Randstad bevindt. Je hebt een gave internationale baan, waarbij je veel mensen ontmoet. Je ontwikkelt je volop en maakt veel mee. In vergaderingen spreek je mensen uit heel Europa, dus Engels spreken heb je zeker onder de knie. Helaas is dit bij de fransen wat minder. Tijdens vergaderingen krijgen zij niet alles mee. Daarnaast maak jij met je goede Engelse accent weinig indruk en kijken ze je vaak wantrouwend aan bij een voorstel. Verder dan een woordje ‘merci’ of ‘au revoir’ kom je niet. Af en toe vraag je je zelf af waarom je niet wat beter hebt opgelet tijdens de Franse lessen in je middelbare schooltijd.

Wat gebeurt is kun je niet meer veranderen, nee bij onze organisatie denken we aan de toekomst. Ons bedrijf is gespecialiseerd in taalcursussen. Een van onze taalcursussen frans kan hiervoor de oplossing zijn. Fransen zijn heel nationaal ingesteld. Niet voor niets wordt er tijdens het Euro visie songfestival alles in het frans herhaald. Na onze taalcursus kun je prima onder de fransen redden. Tijdens een voorstel krijg je veel respect, want jij spreekt hun liefhebbende taal. De taalcursus zal ervoor zorgen dat jij de taal van de liefde onder de knie zal krijgen en ook onder de fransen zal je geliefd worden. Waarom je nu een taalcursus frans moet doen is duidelijk, maar waarom zou u die taalcursus bij onze organisatie in Rotterdam moeten nemen?

Ons bedrijf is gespecialiseerd op het bedrijfsleven. Onze locatie bevindt zich niet voor niets in het hartje van de Randstad, Rotterdam. Onze organisatie weet welke Franse woorden en zinnen handig zijn tijdens vergaderingen. Met onze taalcursussen spelen we daar op in. Onze Franse taalcursus is dus gericht op de praktijk. Je leert wat handig is om te leren. Een Franse taalcursus is niet alleen handig voor het bedrijfsleven, tijdens uw jaarlijkse vakanties onder de Franse zon komt onze taalcursus ook zeker van pas. Of je nou de camping gaat boeken, af moet rekenen bij een restaurant of een klacht hebt over het hotel met onze Franse taalcursus sta je sterker in je schoenen. Er zitten nog meer voordelen aan een Franse taalcursus. Het leren van meerdere talen maakt dat u hersenen creatiever gaan werker. Mensen die meerder talen spreken scoren gemiddeld hoger op cognitieve testen. Deze ‘skills’ kunnen ook van pas komen in het bedrijfsleven. Kortom, een Franse taalcursus zorgt ervoor dat u beter presteert op uw werk. Verhuizen

http://www.tandartspraktijkdentia.nl/