A brand new year
Image default
Telefonie

iPhone hoesjes

Laatste las ik een onderzoek waarin iPhone hoesjes in de top 10 stonden van meeste verkochte cadeaus voor de feestdagen. Dat vond ik wel redelijk opvallend, om twee redenen. Ten eerste vind ik het raar de veel mensen een cover willen hebben voor de feestdagen. Daarnaast vind ik het opvallend dat het marktaandeel van Apple blijkbaar zoveel groter is dan die van andere producenten.

iPhone hoesjes voor kerst

Ik zou iPhone hoesjes persoonlijk niet op mijn lijstje zetten voor de feestdagen, het lijkt me maar een saai cadeau. Daarnaast koop ik altijd gelijk een hoesje voor mijn toestel zodra ik hem nieuw heb, zodat de kans op schade een stuk kleiner is. Blijkbaar zijn er dus heel veel mensen die of nog geen hoesje hebben voor hun smartphon e, of meerdere hoesjes hebben. Beide situaties vind ik redelijk raar, want een smartphone zonder hoesje is binnen de kortste keren kapot. Daarnaast heeft het ook niet veel zin om meerdere hoesjes te hebben, want je kan er dagelijks toch maar één gebruiken.

Marktleider Apple

Blijkbaar worden iPhone hoesjes ook veel meer verkocht dan de hoesjes van andere smartphone producenten. Natuurlijk is dat ook wel logisch, als we kijken naar het marktaandeel van Apple. Het aantal iPhone’s dat verkocht worden is enorm, blijkbaar ook nog een stuk hoger dan bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S6. Tegenwoordig gaan de iPhone’s ook wel erg snel kapot, vooral het glas breekt erg snel. Daarom kan ik ook wel begrijpen dat er zoveel covers worden verkocht.

Tevreden klant

Ik koop zelf ook altijd een hoesje voor mijn iPhone en daar heb ik een goede webshop voor gevonden. Op iphonehoesjes.nl is het aanbod heel erg groot en daarnaast zit er ook snelle levering bij. Vandaar dat ik al sinds die iPhone 4S mijn hoesjes daar bestel en ik ben nog altijd een tevreden klant.