A brand new year
Image default
Telefonie

iPhone herstellen Antwerpen

iPhone herstellen Antwerpen

Laat je iPhone herstellen in Antwerpen: Iedereen weet inmiddels wel dat je je iPhone kan laten herstellen. Tegenwoordig vind je op elke hoek van de straat een winkeltje waar je voor een reparatie naar binnen kan. Maar krijg je dat de kwaliteit waar je voor betaal? Ik heb inmiddels mijn iPhone al een keer of 6 laten repararen en ben in veel verschillende winkels geweest. Zo heb je die winkeltjes waar ze je iPhone aannemen en naar achteren verdwijnen. Zo zie je niet wat er gebeurt en moet je maar hopen dat ze er goed mee om gaan. Zo kan ik een keer bij De Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen terecht en hier mocht ik gewoon meekijken terwijl zij mijn iPhone aan het herstellen waren. Dit vond ik echt wel fijn en weekt een hoop vertrouwen. Zo kreeg ik ook 2 jaar garantie op mijn nieuwe scherm i.p.v. de garantie tot de deur winkeltjes. Nu moet ik ook eerlijk zeggen dat ik wel wat meer kwijt was voor deze herstelling. Maar het was me het zeker waard.

iPhone herstellen Deurne

Ik moet eigenlijk schrijven over iPhone herstellen Deurne, omdat de winkel zich in Deurne bevond en niet in Antwerpen. Maargoed. Tijdens mijn bezoek kon ik geniet van een kopje koffie en een fijn gesprek met de reparateur. Mijn iPhone werd naar mijn inziens zeer vakkundig hersteld en mij werd uitgelegd wat ik het best kon doen als mijn iPhone ooit waterschade zou oplopen en hoe ik hem het best kon opladen om zo de batterij langer mee te laten gaan. Je staat er niet bij stil maar als je iPhone in het water valt heb je vaak een groot probleem. Daarom maak ik nu elke maand een reserve kopie. Dan ben ik niet al mijn gegevens kwijt al er iets met mijn iPhone gebeurt. Nu heb ik wel een goed adres voor mijn iPhone reparaties, maar liever kom ik er natuurlijk niet meer.

Plan jou iPhone herstelling vandaag nog in

Mocht je deze fantastiese mensen toch nodig hebben? Neem dan een kijkje op hun website. Hier kan je direct een afspraak inplannen en vind je al hun contact gegevens. Nu ga ik stoppen met schrijven. Ik denk dat ik zo wel genoeg reclame heb gemaakt.

https://www.detelefoonreparatiewinkel.be/iphone-reparatie-antwerpen