A brand new year
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau Nijmegen nodig

Even geleden zocht ik een no cure no pay incassobureau in Nijmegen. Ik ben een ondernemer in kantoorartikelen en had een probleem bij een afnemer. Hij betaalde namelijk niet. In dit blogje leg ik graag mijn verhaal uit en voor welk incassobureau ik heb gekozen.

Incassobureau Nijmegen zoeken

Zoals ik al zei was ik op zoek naar een incassobureau in Nijmegen. Ik ben dus een ondernemer, hierover later meer, en ik had met een afnemer van mij een deal over dat hij flink wat kantoorartikelen van mij zou afnemen. Ook over de prijs hiervan waren wij het eens. Op de afgesproken dag van levering heb ik alle artikelen netjes bij hem neergezet. Het viel mij toen al op dat het winkelpand er niet goed uit zag en iedereen een beetje gestrest leek. Vreemd… Ik dacht dat het toch goed ging met deze winkel?!

Factuur niet betaald

Volgens afspraak heb ik de factuur gestuurd. Echter werd deze niet betaald. Zou ik hier te maken krijgen met een debiteur? Mijn voorgevoel zei al een beetje van wel. En moet ik dan een incassobureau gaan inschakelen?

Ik heb allereerst meerdere keren gebeld naar de debiteur, vele e-mails gestuurd en ook per brievenpost herinneringen gestuurd. Maar de betaling bleef uit. Daarom ben ik in Google gaan zoeken op ‘Incassobureau Nijmegen’ en al gauw vond ik Van Loon Incasso Advocaten. Hier ben ik dan ook mee in zee gegaan. Zij hebben op een voor hun professionele manier vele herinneringen gestuurd en gedreigd met een deurwaarder of juridische stappen. Dit bleek goed te helpen, want de factuur werd al gauw betaald. Maar met deze debiteur, ga ik natuurlijk geen zaken meer doen.

En ik ben zeer tevreden over Van Loon Incasso Advocaten. Zij hebben op een hele goede manier gewerkt en hielden al die tijd goed contact met mij over de stand van zaken. Kortom; mocht ik weer last hebben van een debiteur, neem ik contact met hun op.