A brand new year
Image default
Telefonie

Klantenservicetelefoon is bereikbaar voor iedereen!

Stel je zoekt het telefoonnummer van klantenservice Telfort. Wat is dan het beste dat je kunt doen? Bellen met 0906-1850! Dit is namelijk het nummer van Klantenservicetelefoon. Wij zijn hét online en telefonisch platform dat hulp biedt bij het vinden van telefoonnummers. We kunnen je het telefoonnummer geven, evenals belangrijke informatie. Direct doorverbinden doen we ook. Als het om Telfort gaat, is het volgende handig om te weten.

Telfort is een dochteronderneming van KPN. Vanaf 1996 is Telfort een belangrijke speler qua telefonie -zowel vast als mobiel-, internet en interactieve tv. Ben je klant of overweeg je over te schakelen op Telfort, dan kun je bellen met 0900-9596. Je krijgt een medewerker van de klantenservice te spreken. Deze dienst is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09.00 en 21.00 uur. In het weekend kun je ook contact opnemen: zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur.

Bel met Zalando

Zalando bellen, dat lijkt een koud kunstje. En dat is het ook als je maar het juiste telefoonnummer tot je beschikking hebt. Klantenservicetelefoon is je ook nu weer van dienst. Dit is het nummer van Zalando: 0800 022 70 87. Zalando staat bekend als toonaangevende, trendy online kleding- en schoenenwinkel. Je kunt er terecht voor slippers, sneakers en boots. En ook voor jeans, jurkjes en lingerie. Groot voordeel van online bestellen is dat je er de deur niet voor uit hoeft. Een nadeel kan zijn dat de maat of de kleur niet helemaal is wat je ervan verwachtte. Heb jij hiermee te maken dan is het natuurlijk altijd mogelijk de bestelling terug te sturen of om te ruilen. En inderdaad, in dat geval is het verstandig even de klantenservice van Zalando te bellen. Als je 0906-1850 belt, verbinden wij je door en regel je alles vandaag nog!

https://www.klantenservicetelefoon.nl/