A brand new year
Image default
Telefonie

De nadelen van een apple watch

Let op de nadelen van Apple waarvan u zich bewust moet zijn.

Eerder langzaam

Laten we eerlijk zijn; Apple Watch werkt niet zo snel als u zou willen. Het is vrij traag om gegevens van je iPhone te importeren via Bluetooth of Wi-Fi. Er zijn tijden; het kost veel tijd om apps van derden te laden. In sommige gevallen lijkt het vastgelopen te zijn in het laden van meldingen en lijkt het niet verder te gaan.

Om een ​​punt te noemen, moet Apple Watch zijn best doen en een beetje sneller presteren dan wat er is gemeld. Als gebruiker zou ik niet zo’n duur horloge willen kopen dat qua functionaliteit te laag is. 

Slechts 75 MB fotoopslag

Natuurlijk kun je tonnen van je favoriete foto’s opslaan op je iPhone of iCloud en je kostbare Apple Watch niet rommelig opslaan, maar met slechts 75 MB opslagruimte voor foto’s maakt het helemaal geen goede indruk. Apple Watch zou beter af zijn om meer ruimte te bieden zodat je sommige van je persoonlijke foto’s of video’s lokaal kunt houden.

Apple Watch heeft een totale interne opslagcapaciteit van 8 GB, waarvan er slechts 2 GB aan opslagruimte is voor muziek. Ongeacht het model dat u kiest, het horloge heeft dezelfde opslagcapaciteit.

Batterij gaat amper een hele dag mee 

De batterij van Apple Watch zou na een uitgebreid gebruik nauwelijks een volledige dag meegaan. Een blik op de eerste beoordelingen die van veel experts afkomstig zijn, suggereert dat je vaker naar een krachtbron moet zoeken om je horloge opgeladen te houden. Het wordt niet echt een apparaat dat je zoveel geld kost.

In vergelijking met andere, minder dure smartwatches, worstelt de batterijlevensduur van Apple Watch. 

Te afhankelijk van de iPhone 

Aangezien Apple Watch geen eigen GPS-technologie heeft, zou het sterk op iPhone vertrouwen om het te helpen bij het uitvoeren van vele functies, zoals het verzenden van berichten of het voeren van een telefoongesprek. Je zou je iPhone bij je moeten houden om je horloge levendig en schokkend te houden voor een aantal rijke functies. Wat als je vergeten bent je iPhone mee te nemen, zou dit dan niet tot een handicap leiden? 

Nog meer van een modieus spul

Je iPhone kan bijna alle activiteiten uitvoeren die een Apple Watch kan doen. Dus, waarom kiezen voor dit ultra-dure horloge, gewoon voor het maken van een fashion statement? Het horloge moet op zichzelf staan ​​en in staat zijn om gebruikers aan te spreken op basis van wat het kan doen, wat de iPhone niet kan. 

Valt kort in pogingen om te veel dingen te doen

Zonder enige twijfel is Apple Watch een van de mooiste draagbare apparaten. Het horloge valt echter plat in het proberen om te veel dingen te doen in zijn eerste generatie. Natuurlijk waren zelfs iPhones in 2007 niet zo groot als vandaag, maar als koper heb je het recht om niets minder dan het allerbeste van de Watch te verwachten.  

Al met al heeft de apple watch ook nogsteeds voordelen en blijft het een mooi apparaat. Op zoek naar nieuwe apple watch bandjes? Kijk dan even bij bij Watchbandjes-shop!