A brand new year
Image default
Huishoudelijk

Waarom een Miele Stofzuiger kopen? Er zijn genoeg redenen te bedenken! Bekijk ze in deze blog!

Iedereen kent natuurlijk de beste Miele stofzuigers, van de compacte Miele Olympusto de top-of-the-line Miele UniQ werken met een verrassende rust. Ze zijn stil genoeg om de telefoon te horen rinkelen of een gesprek voort te zetten tijdens het stofzuigen. Dit is te danken aan innovaties in het ontwerp die de motor ophangen en afdichten, het stoppen van trillingen en geluid en meer recente toevoegingen van geluidsisolatie en volledig ingekapselde motoren.

Duurzame en duurzame motoren

De Miele stofzuiger en de rechtopstaande stofzuigers zijn gemaakt van stevig ABS-kunststof – het spul waar voetbalhelmen van gemaakt zijn. Het resultaat is een bijna onverwoestbaar chassis dat is gebouwd om lang mee te gaan. Zozeer zelfs dat elke Miele minimaal 7 jaar garantie op de kuip en de motor heeft en dat de Duitse Vortex motoren getest zijn op een minimum van 1.000 bedrijfsuren of een gemiddelde van 20 jaar residentieel gebruik (45 minuten bij de hoogste instelling één keer per week).

Aantrekkelijk design & Styling

Wie had gedacht dat een stofzuiger stijl en luxe kon laten zien? Miele, dat is wie! Van de elegante rondingen en ergonomische toverstokken tot unieke kleuren en luxe op maat gemaakte kenmerken, deze stofzuigers pronken helemaal met hun uiterlijk. In de loop der jaren hebben veel modellen designprijzen gewonnen en als nieuwe modellen komen en oude modellen gaan, blijft Miele als merk “luxe huishoudapparaat” definiëren.

Gemakkelijk te gebruiken

Hoewel de opties voor de regeling van de afzuiging van model tot model sterk verschillen, zijn ze over het algemeen snel, gemakkelijk en handig. We moeten toegeven dat er een speciale voorkeur is voor de zuigkrachtregeling op de handgreep, waar je niet tegenop kunt wat betreft het gebruiksgemak. Alle modellen hebben een bereik van vier tot zes zuiginstellingen, waardoor het eenvoudig is om de zuigkracht perfect aan te passen aan welk oppervlak u ook schoonmaakt.

Zeer aanpasbaar met Universele Accessoires

Met een grote verscheidenheid over meerdere productlijnen zijn de Miele stofzuigers eenvoudiger aan te passen dan ooit tevoren. Met bijna een dozijn verschillende vloergereedschappen om uit te kiezen, tientallen schoonmaakaccessoires en twee dozijn modellen, heeft u de keuze uit stofzuigers die het beste passen bij uw huis, uw vloeren en uw persoonlijke stijl.

 

https://vergelijk-gratis.nl/