A brand new year
Image default
Horeca

Smoothiebar huren voor jouw bedrijf?

Een smoothiebar huren: een héél goed idee met deze zomerse temperaturen!

Op festivals en partijen komen ze vaak voorbij: smoothies! Ook zie je steeds meer smoothie aanbod in de binnensteden. Een goede zaak zeggen wij! Maar wist je dat je deze smoothies ook zelf binnen jouw organisatie kunt krijgen? Met veel gemak en gezonde ingrediënten een uniek moment voor collega’s creeëren, dat is een smoothiebar huren via smoothies op je werk. 

In overleg met smoothies op je werk wordt bepaald wat jullie wensen zijn en hoeveel je van alles wilt. Willen jullie bijvoorbeeld voor gezond gaan of juist voor een iets uitdagender (lees: minder zoete) smoothie die weer wat gezonder is? De smoothista’s van smoothies op je werk helpen graag bij het meedenken over wat jullie organisatie de best passende smoothies zijn. 

Naast smoothies kun je ook denken aan detox juices (sappen) of juist een extra beleving creeëren door een smoothiefiets op locatie te krijgen. Met de smoothiefiets kun je samen met collega’s jouw eigen smoothie samenstellen en maken met jullie eigen (lichaams)energie. Deze variant is natuurlijk supergezond: bewegen én vervolgens genieten van jullie zelfgemaakte smoothie, hoe gaaf is dat! Deze manier van smoothies drinken zorgt voor een unieke beleving en de nodige hilariteit onder collega’s. 

Voor tariefstelling kun je contact opnemen met smoothies op je werk. Deze enthousiastelingen praten je graag bij op het gebied van de allerlekkerste en allergezondste smoothies. Daarnaast vind je op hun website het volledige assortiment en tips om thuis je eigen smoothies te maken. 

Het smoothie concept van Smoothies Op Je Werk richt zich op bedrijven vanaf vijftig mensen en meer. Ze werken in Nederland en België. Voor innovatie en inspiratie kijk je dus zo snel mogelijk op smoothies op je werk. Wees er snel bij, want de smoothiefiets staat alweer op het punt om naar de volgende tevreden klant te fietsen…

https://smoothiesopjewerk.nl