A brand new year
Image default
Horeca

Feestje organiseren in het midden van het land?

Feestlocatie Beekbergen: voor elk feest geschikt

 

 

Midden op de prachtige Veluwe ligt Het Ei van Columbus, een sfeervol restaurant en feestlocatie. Ruim 20 jaar geleden opende dit restaurant zijn deuren in Beekbergen en sindsdien hebben vele mensen hier hun bijzondere gelegenheden gevierd. Als u op zoek bent naar een fraaie locatie midden in de natuur voor uw partij, dan is Het Ei van Columbus een absolute aanrader. Of u nou een romantische bruiloft aan het plannen bent, een rustige receptie wilt houden of een ander feest in gedachten had, er is bij Het Ei van Columbus gegarandeerd een geschikt en betaalbaar feest arrangement voor u beschikbaar. Wij bieden verschillende party en receptie arrangementen en wedding deals aan, alle aan te passen aan wat uw feest nodig heeft. En als u er nog niet helemaal uitkomt bent u altijd welkom om een vrijblijvend oriënterend gesprek aan te vragen, waarbij we kunnen bespreken wat uw wensen zijn en hoe wij die kunnen realiseren. Onze locatie is geschikt voor kleine en grote feesten; hoe groot uw feest wordt, bepaalt u zelf, want in onze locatie is er ruimte voor tot 350 gasten en er is een ruime parkeergelegenheid.

 

De perfecte feestlocatie in de Veluwe

 

 

Het Ei van Columbus is een ruime locatie met een grote en kleine zaal, een serre en een aperitiefbar. In de zomer is er bovendien ook een ruim terras beschikbaar, midden in de Veluwse bossen. De grote tuin staat natuurlijk ook tot uw beschikking, daar kunnen wij naar vraag partytenten en vuurkorven neerzetten, zodat het in de tuin tot in de late uurtjes genieten is. Waar u buiten omringt bent door de weelderige natuur van de Veluwe, kunt u en uw gasten binnen de gezelligheid opzoeken bij de open haard. Onze rustieke inrichting zorgt voor een warme sfeer. Daarnaast is er binnen ook gelegenheid tot live muziek voor uw feest, of u nu een van onze aanraders inhuurt of zelf een band uitkiest. Als restaurant kunnen wij ook het eten en de drankjes verzorgen, van een menu tot een buffet, en er is ook nog de biertap. Daarnaast is er zomers ook de gelegenheid om te kiezen voor een barbecue. De kleintjes zijn ook van harte welkom op uw feest; er is een springkussen beschikbaar voor ze in de tuin en er kan op aanvraag een kinderhoek opgezet worden. Het Ei van Columbus is dus geschikt voor oud en klein. Bovendien is onze locatie, dankzij de centrale ligging in het midden van Nederland, uitstekend bereikbaar voor gasten vanuit elke hoek van het land.

 

Al met al is feestlocatie Beekbergen dus de perfecte keuze voor professionele recepties, intieme feestjes, of sprookjesachtige bruiloften.

https://heteivancolumbus.nl/feesten-en-partijen/