A brand new year
Image default
Horeca

Horeca stoelen in de 1,5 meter samenleving

Horeca bedrijven kunnen niet wachten op het moment dat het kabinet groen licht geeft en ze weer open mogen gaan. Helaas zal dit niet mogen gaan op de manier waarop ze dat gewend waren. Als iedereen weer dicht op elkaar zou zitten op de terrasstoelen, zou het COVID-19 virus zich weer snel kunnen verspreiden. Dit willen wij uiteraard voorkomen. Om deze redenen zullen de terrassen anders ingericht moeten worden. Namelijk iedere horeca stoel op 1,5 meter afstand.

Hoe kunnen horeca stoelen het beste worden ingericht op 1,5 meter?

Tip 1: maak markeringen op de grond die zijn afgemeten op precies 1,5 meter. Door het visueel te maken lokt het voor de gebruiker meer uit om de stoel te laten staan op de plek waar hij hoort te staan en wordt een stoel makkelijker terug gezet wanneer deze per ongeluk een beetje is verschoven. Meet hierbij vooraf goed wat de afstand tussen de lijnen moet zijn.

Tip 2: Doordat stoelen meer op afstand mogen staan en er minder mensen in een restaurant aanwezig mogen zijn is de kans groot dat het restaurant een stuk minder gezellig oogt. Wat je hieraan kunt doen is ervoor zorgen dat je leuke en kleurrijke horeca stoelen hebt of dat je je huidige horeca stoelen bekleed. Een andere manier is om de omgeving meer aan te kleden. Dit kan bijvoorbeeld ook met planten of grote vazen of kamer afschermingen. Dit stimuleert tevens de klanten om een bepaalde looproute te volgen.

http://datzitt.nl/horeca-stoelen/