A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Zonnepanelen in Sittard

Wilt u lagere energiekosten en bijdragen aan een beter milieu? Dan is het aanschaffen van zonnepanelen in Sittard wellicht mogelijk een interessante optie. U zorgt voor een beter leefklimaat voor deze en de volgende generatie, maar heeft hier ook financiële voordelen van. Het is dus een win-win situatie en daarom zeker het overwegen waard.

Sunleaves Zonnepanelen Sittard

Sunleaves Zonnepanelen Sittard begeleidt u vanaf het begin tot het eind in het aanschafproces. Ze helpen u met de oriëntatie, plaatsing en afronding, waardoor u volledig ontzorgt wordt. Sunleaves maakt het gemakkelijk voor u om de zonnepanelen te plaatsen en te installeren en zullen gedurende deze tijd altijd klaar voor u staan om eventuele vragen of onduidelijkheden te beantwoorden. U staat er geen enkel moment alleen voor. Sunleaves is dus een goede partij als u zonnepanelen in Sittard overweegt.

Regelingen rondom zonnepanelen in Sittard

Vergunning zonnepanelen Sittard

Voor het plaatsen van zonnepanelen is over het algemeen geen vergunning nodig in de gemeente Sittard. In het overgrote deel van de gemeente is er géén speciale vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen. Dit heeft onder andere te maken met de doelstelling dat de gemeente voor 2040 energieneutraal wil zijn. Check toch altijd bij uw gemeente of zonnepanelen plaatsen een vergunning behoeven.

Subsidie zonnepanelen Sittard

Op dit moment zijn er geen subsidies beschikbaar in Sittard voor zonnepanelen. Wel is er een btw teruggave van toepassing waarmee u 21% op uw aankoop kunt besparen. Dat is een behoorlijk bedrag en kan alleen maar toenemen op basis van uw afgenomen en benodigde aantal panelen. Provincie Limburg heeft een regeling om energiebesparende maatregelen te stimuleren. Hierbij moet u wel twee verschillende maatregelen treffen. U moet dus naast zonnepanelen nog een andere maatregel treffen om in aanmerking te komen.

Zonnepanelen installatie in Sittard

Sunleaves is al vele jaren actief als zonnepanelen installateur in Sittard. Ook in Geleen, Limbricht en Nieuwstadt hebben zij al veel zonnepanelen mogen plaatsen.

Het traject start met een op maat gemaakte offerte en een eerlijk advies voor uw situatie. Hierbij heeft u één adviseur die u het gehele traject begeleid. Ook bieden ze een passend investering.

Wilt u meer informatie? Bekijk dan eens de website van Sunleaves Zonnepanelen in Sittard.

https://www.sunleaves.nl/zonnepanelen-sittard/