A brand new year
Image default
Marketing

Bedrijfsplan laten schrijven

Heeft u als startende ondernemer een ondernemingsplan nodig?

Contacteert u dan ons meteen.

Als u een ondernemingsplan zelfstandig wilt vervaardigen is dat nog niet zo eenvoudig. Op Internet zijn er wel templates  beschikbaar maar de lay-out qua content en impressie is vaak zwak.

Uw ondernemingsplan laten maken door ons bespaart u tijd. Onze adviseurs hebben reeds de antwoorden op uw vragen zodat u niet wekenlang zelf deze kennis hoeft op te zoeken op internet of in studieboeken. Ook is het niet echt zinvol qua energie om na een vermoeiende werkdag nog achter de computer te werken aan uw plan. Laat ons dus voor u dit werk doen.

Wij weten exact welke onderdelen de bank graag ziet in een business plan. Als wij uw plan opleveren lopen we deze voor de tweede keer na om deze zaken te finetunen. Het plan kunnen we opleveren binnen 7 dagen zodat u het snel kunt indienen bij uw huisbankier.

U verkrijgt een compleet uitgewerkt academisch ondernemingsplan inclusief de financiële sectie en begeleiding op maat gedurende het financieringstraject. De business plannen welke wij schrijven bevatten naast marktonderzoek, de marketing mix, Swot-analyse, missie, visie, strategie, doelstellingen en overige analyses, de financiële paragraaf waaronder de beginbalans na kredietverlening,de exploitatie- en liquiditeitsbegrotingen voor de komende 3 jaar en de eindbalans.

U kunt het bedrijfsplan ook meteen gebruiken voor uw makelaar als uw oog is gevallen op een bepaald object. Wij slagen in 99% van de gevallen bij de makelaar met onze bedrijfsplannen.

We kunnen het complete plan binnen 6 dagen presenteren waarna we het kunnen bespreken.

Voor deze totale dienstverlening inclusief begeleiding op maat rekenen wij slechts €575,- inclusief BTW wat overigens in 2 termijnen voldaan mag worden.

Bezoek onze website www.bedrijfsplan-schrijven.nl voor meer info of bel ons op: 070-2210374 (09:00- 18:00 uur)

U kunt ons e-mailen op: info@bedrijfsplan-schrijven.nl

U bent ook welkom op ons kantoor te Rijswijk (Zuid-Holland).

https://www.bedrijfsplan-schrijven.nl