A brand new year
Image default
Bedrijven

Met de auto op vakantie? Deze auto-accessoires zijn onmisbaar!

Als je van plan bent om met de auto op vakantie te gaan, wil je natuurlijk dat de reis zo comfortabel en veilig mogelijk is voor iedereen in de auto. Deze vier auto-accessoires zijn onmisbaar bij je voorbereidingen op een comfortabele autovakantie:

Navigatiesysteem

Een navigatiesysteem in je auto brengt je overal heen waar je maar wilt. Niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Het systeem heeft altijd actuele informatie over de beste route en brengt je op de hoogte van werk aan de weg, flitspalen en files. Rijd je met een camper? In dat geval is het aan te raden om voor een systeem met campernavigatie te kiezen. 

Dakkoffer

Vaak wil je meer spullen meenemen dan in je auto passen: je skispullen, kampeerspullen of bagage. Je wilt niet dat mensen op de achterbank klem zitten door de spullen of dat je niet meer door de binnenspiegel kunt kijken. Een dakkoffer is hiervoor de perfecte oplossing. Bij dakkoffers wordt onderscheid gemaakt tussen een bagagebox en een skibox.

Autoradio

Het is heerlijk om tijdens een autorit naar je favoriete radiozender te luisteren. Als je voor een vakantie lang in de auto zit, is een goede autoradio daarom onmisbaar. Bij de meeste autoradio’s en car hifi systemen is het mogelijk om je telefoon aan te sluiten via Bluetooth of USB-verbinding. Zo heb je altijd je eigen muziek bij de hand en kun je handsfree bellen. Naast Bluetooth radio’s en USB-radio’s kun je ook kiezen voor DAB+ radio’s of multimedia radio’s.

Fietsendrager

Als je je fiets(en) mee wilt nemen op vakantie, is een goede fietsendrager onmisbaar. Fietsendragers voor de trekhaak zijn een van de meest populaire draagsystemen en met name voor het vervoeren van meerdere fietsen en e-bikes.

https://www.venderparts.nl/