A brand new year
Image default
Cadeau

Buddha to Buddha voor heren!

Buddha to Buddha armbanden zijn pure vakmanschap, de vakbekwaamheid van dit prachtige merk is geheim. Elk stukje sieraad is uniek. Elke ketting, ring of armband is handgemaakt en dus uniek. Het stuk sieraad wordt doormiddel van eindeloos geduld en een creatieve geest ontworpen en gecreëerd, dit geldt natuurlijk ook voor de armbanden voor heren!

Buddha to Buddha

Het verhaal van dit pracht bedrijf begint in Azië, de oprichter van Buddha to Buddha ging op een meditatieve reis, opzoek naar rust, bezinning, zingeving en vreugde in het leven van Batul. Batul wilde van zijn ervaring iets tastbaars creëren ter nagedachtenis van zijn reis.

Tijdens deze reis werd de eerste armband gesmede door een lokale zilversmid, de allereerste sieraad van Buddha to Buddha bekwam realiteit. Sinds dit stukje sieraad, is Buddha to Buddha bekend over de gehele wereld. De sieraden hebben een diepere betekenis dan voor de sier, het wordt met aandacht ontworpen in Amsterdam en gesmede door geliefde lokale zilversmeden.

Originaliteit kleding van Buddha to Buddha!

Buddha to Buddha heeft sinds een aantal jaar een prachtige kledinglijn opgezet, de ontwerpen bezitten allemaal het logo van dit pracht bedrijf. De kledinglijn bestaat vooral uit T-shirts en sweaters, ideaal voor elk seizoen van het jaar!

Collecties van Buddha!

De beste en meest spectaculaire sierraden vind je bij Buddha to Buddha, stoere en zilveren sierraden handgemaakt in Indonesië. Elk stukje sieraad is origineel, no matter what! Elke collectie bevat alleen maar handgemaakte sieraden! De meest besproken collecties zijn de Ellen collectie en de Ben collectie!

Ellen collectie

Deze prachtige sieraden doen wonderen bij uw outfit. De sieraden zien er representatief en professioneel uit echt een stukje sieraad speciaal voor u! Neem een voorbeeld aan de armband van Buddha to Buddha Ellen collectie! Deze is beschikbaar bij juweliers webshop!

Ben collectie

De Ben collectie beschikt over robuuste en prachtige armbanden en ringen voor heren. In combinatie met prachtig zilver en leer, ziet elke armband en ring er geweldig uit! Voor vele mannen is representativiteit erg belangrijk, ook dit gaat gepast met de Ben collectie van Buddha to Buddha die beschikbaar is bij juwelierswebshop!

Heeft u interesse gekregen in de meest gewilde sierraden voor mannen? Neem dan een kijkje bij Juwelierswebshop! Deze webshop biedt u veel meer dan alleen Buddha to Buddha, neem vooral een kijkje op de prachtige webshop en wie weet besteld u uw stukje sieraad van Buddha to Buddha!

 

 

https://www.juwelierswebshop.nl/sieraden/buddha-to-buddha/

Gerelateerde artikelen

Hoe vind je een cadeau voor een actieve vader?

Mooi eerbetoon met een rouwboeket

De productie van een opblaaspop