A brand new year
Image default
Tuin en buitenleven

Watertank met pomp en gratis verzending

Watertanks kunnen worden gemaakt van staal, plastic en kunststof op basis van hoe ze worden gebruikt, en ze kunnen worden bevestigd aan filtratiesystemen voor hygiënische factoren. Ze worden gebruikt om een ​​verscheidenheid aan stoffen en materialen op te slaan waardoor Water Tank Cleaning een normaal onderdeel van de waterstralenindustrie wordt. Als u bijvoorbeeld een 20-gallon-tank hebt, selecteert u een filter voor 60 gallon, zelfs als de tank niet vol is. Ongeacht wat het is dat u in uw tanks opslaat, biedt watertank.nl een assortiment industriële soorten watertanks voor uw eisen. Watertanks die gevaarlijke chemicaliën bevatten, hebben speciale voorzorgsmaatregelen nodig tijdens het reinigen. Er zijn meerdere formaten die je kunt aanschaffen, je kunt denken aan deze formaten:

  • Horizontaal (BBH 5000, BBH 3000, BBH 2000, BBH 1500)
  • Verticaal (BBV 10000, BBV 5000, BBV 3000, BBV 2000)
  • Rechthoekig (BBS 3000, BBS 2000)

Eigelijk zijn vrijwel alle formaten wel beschikbaar, dat komt omdat alle watertanks op maat worden gemaakt. Of het nou gaat om een watertank 50 liter of een watertank 5000 liter, je kunt alles op voorraad bestellen.

Als de watertank aan zonlicht wordt blootgesteld, wilt u een watertank die ondoorzichtig is (niet de organische melkachtige witte kleur van polyethyleen). Gelukkig zijn geraffineerde producttanks niet gevoelig voor een significante opbouw van slib, dus de duur van de blootstelling moet worden beperkt. Betonnen tanks aan de andere kant hebben een lange levensduur en kunnen meerdere jaren worden gebruikt voor wateropslag. Watertanks worden gebruikt in een diverse selectie van instellingen en voor verschillende doeleinden over de hele wereld. Watertanks en pijpleidingen moeten worden gereinigd en gespoeld om eventuele resterende vervuiling te voorkomen. Als je vragen hebt en niet zeker weet welke watertank het beste bij je past, dan raden we aan om eens contact op nemen met watertank.nl – je kunt ze mailen op info@watertank.nl of ze telefonisch benaderen via 0495-749020.

De reden dat wij voor watertank.nl hebben gekozen is simpel, ze hebben namelijk watertanks die bijzonder goed werken. Zo zijn ze van dikwandig kunsstof, geschikt voor drinwkater, recyclebaar en tonen ze geen enkele vorm van corrossie. Naast het leveren van watertanks kun je ook terecht voor dompelpompen, inspectieluiken, vulopeningen en aansluitmaterialen.