A brand new year
Image default
Electronica en Computers

Wasmachine reparatie, vaatwasser reparatie, wasdroger reparatie en koelkast reparatie

Witgoed reparatie Amsterdam staat voor u klaar voor wasmachine reparatie, vaatwasser reparatie, wasdroger reparatie en koelkast reparatie.

Maar wist u dat wij ook vaatwassers en koelkasten inbouwen?

Afhankelijk van de situatie binnen de bestaande keuken wordt de keuze voor een specifiek apparaat doorgaans nogal ingeperkt – één en ander blijft afhankelijk van maatvoering en inbouwtechniek. Naast de zogenaamde ‘deels geintegreerde modellen”, welke simpelweg onder het aanrecht kunnen worden weggewerkt, is er ook de mogelijkheid om voor volledige geintegreerde apparatuur te kiezen – zelfs in het geval van koelkast en vriezer!

In dergelijke gevallen wordt de apparatuur weggewerkt door middel van kastdeurtjes links en rechts, en wordt er tevens een soortgelijk deurtje op ingenieuze wijze aan de bestaande koelkast-deur gehangen.  Evenals vrijstaande modellen die doorgaans niet ingebouwd kunnen worden in verband met goede ventilatie, zo kunnen inbouwmodellen niet ‘los’ worden gebruikt door het geheel ontbreken van beschermende afwerking zolang het apparaat nog niet binnen de keuken ingevoegd is.

Wasmachine reparatie, vaatwasser reparatie, wasdroger reparatie en koelkast reparatie

Naast het installeren van al uw inbouwapparatuur binnen bestaande keukens, adviseert witgoed reparatie Amsterdam tevens graag met de aankoop van uw nieuwe apparatuur. Neem hiervoor contect met ons op via 0686360040 of plan uw afspraak meteen online middels het intake-formulier. Ëén van onze monteurs zal u vervolgens altijd binnen afzienbare tijd terug bellen. Witgoed reparatie service is (geheel zonder voorijdkosten!) beschikbaar voor heel Nederland, en markeert uw eerste keuze voor het inbouwen van koelkast en vriezer bij u thuis!

https://witgoed-reparatie.net