A brand new year
Image default
Tweewielers

Goedkope scooters

Een scooter is een behoorlijke investering, zijn er ook goedkope scooters die betrouwbaar zijn? Jazeker, maar je moet wel opletten wat je koopt en wat jouw doel is met een scooter. Dit zijn de belangrijkste zaken om rekening mee te houden bij de aanschaf van een goedkope scooter:

 

Goedkope tweedehands scooters

Je kunt bij particuliere verkopers volop tweedehands scooters kopen. Het probleem is dat je niet weet hoeveel de scooter heeft gelopen, onder welke omstandigheden en de kwaliteit van de scooter. Via internet kun je al helemaal niet inschatten wat de kwaliteit is. Tenzij je heel handig bent of je zeker weet dat de verkoper te vertrouwen is zijn er betere oplossingen voor goedkope scooters dan tweedehands.

 

Goedkope budget scooters

Er zijn veel retro scooters die veel op elkaar lijken maar steeds een andere merknaam hebben. Deze goedkope scooters komen uit China en worden op basis van oudere technieken gemaakt, en vaak met lagere kwaliteit onderdelen. Ze worden in Nederland geassembleerd, als het meezit op een goede manier. Bij sommige merken en types krijg je een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding, bij andere merken kun je beter een staatslot kopen, dan heb je meer kans op een meevaller. SYM is een merk goedkope scooters die opvallend veel kwaliteit biedt voor een scherpe prijs.

 

Goedkope merk scooters

De grote en bekende merken hebben een hogere aanschafprijs, maar dat betekent niet dat je geen goede deals kunt vinden. Online winkelen biedt vaak voordeel, daar liggen de prijzen een stuk scherper dan in de meeste winkels. Soms zijn er uitlopende types, daar kun je korting op krijgen. Let bij online winkels altijd op de garantievoorwaarden en de betrouwbaarheid van de online winkel. Net als bij de budget scooters is hier ook niet elke winkel even goed.

 

Als je toch liever niet kiest voor goedkope scooters kun je altijd nog een lease contract overwegen. Je spreidt dan het bedrag uit over drie jaar, dan hoef je niet meteen het volledige bedrag neer te leggen. Daarnaast koop je een splinternieuwe scooter waar je minder onderhoudskosten aan zult krijgen, daarmee kun je de rente vaak al terugverdienen.

http://www.scooterkopenonline.nl/