A brand new year
Image default
Bedrijven

Motivatie van uw werknemers

Als men een bedrijf begint is het belangrijk dat je medewerkers in dienst hebt. Dit is omdat je natuurlijk niet alles alleen aankan. Naast het feit dat je niet alles aan kan,  heb je ook gespecialiseerde mensen in dienst nodig die bepaalde zaken kunnen overnemen. 

De salarisadministratie is ineen bedrijf is veel werk. Dit is omdat regels kunnen veranderen omtrent de salarisuitbetaling. Ook dit jaar, in 2016 zijn er een aantal wijzigingen in het belasting plan gemaakt. Vanaf 1 april a.s. worden nieuwe loonheffingstabellen toegepast. Omdat de wijzingen later zijn doorgegeven, betalen werknemers begin 2016 minder aan loonbelasting/premie volksverzekeringen. Het nettoloon van uw werknemers is vanaf de maand april daardoor wat lager dan over de eerste drie maanden van 2016.

Iedereen wilt in een organisatie graag betrokken en gemotiveerde werknemers hebben, Motivatie heeft een groot effect op de productiviteit van uw werknemers. Gemotiveerde werknemers zullen een hogere productiviteit leveren met een hoge kwaliteit. Wanneer ze gemotiveerd zijn, zullen ze hun werk zo goed mogelijk willen doen. Wanneer uw medewerkers gemotiveerd zijn zullen ze ook bereid zijn om hun extra in te spannen en zo net iets meer doen dan gevraagd. Wanneer u erin slaagt om uw werknemers te motiveren, zullen ze minder leiding en begeleiding nodig hebben. uw werknemers kunt u motiveren door een goede werkomgeving en natuurlijk het salaris. Veel mensen werken in bedrijven omdat ze het leuk vinden maar natuurlijk speelt de salaris ook een grote rol. Daarom is het belangrijk dat het uitkeren van de salaris goed gebeurd en dit kan doormiddel van een salarispakket.

Het bedrijf CBBS biedt een salarisservice op maat. Klanten kunnen met al hun vragen op het gebied van salarisverwerking en personeelsadministratie bij het bedrijf terecht. Tevens beschikken zij over een portaal waar bedrijven en haar werknemers een overzicht kunnen zien van uitbetalingen en andere salaris gerichte onderwerpen. Meer informatie hierover is te vinden op we website van CBBS: www.cbbs.nl.

http://www.cbbs.nl/