A brand new year
Image default
Onderwijs

Terug naar school op een begroting

Klaar om terug naar school te gaan is een periode van het jaar waarin de druk meer op de ouders ligt dan op de kinderen. Kinderen genieten van de zomer en zijn niet gericht op zorgen maken over schoolbenodigdheden in het midden van juli. Tenslotte begint de school pas eind augustus, toch?

Dat klopt, maar de voorbereiding op het teruggaan naar school betekent dat ouders echt moeten beginnen met de voorbereiding van tevoren. Wachten tot de week voor de school om spullen te sorteren, schooltassen te kopen en in haast winkelen voor kleding is een slecht idee en draagt alleen maar bij aan de stress en de kosten. De tijd nemen om je voor te bereiden betekent dat de back-to-school geldcrisis iets is waar andere ouders mee te maken hebben, niet jij. Hier zijn enkele ideeën om het budget van school aan huis te verminderen. Leuke activiteiten, zoals naar de kinderboerderij gaan, helpen om de sleur van school te doorbreken.

Wanneer u de lijst met benodigdheden ontvangt die uw kind nodig heeft, voelt u misschien de behoefte om naar de winkels te gaan. Maak je geen zorgen; er zijn genoeg benodigdheden om rond te gaan en uw kind zal niets tekort komen. Draag uw lijst altijd in uw portemonnee en winkel gedurende een bepaalde periode, en houd de verkoop in de gaten. Koop ook zelf. Breng de kinderen niet mee, want dat is een situatie die garandeert dat uw kinderen zich zullen bezighouden met de duurste en meest flitsende schoolbenodigdheden die er zijn.

Vermijd het kopen van de spullen met het nieuwste stripfiguurtje erop. Hoewel je kind misschien dol is op de huidige personages uit de Disney-cartoons, raakt dat personage binnen zes maanden uit de gratie, vervangen door een ander personage. De versierde lunchbox en schooltas waar het begin van het jaar zo van hield, zullen items worden waar het kind niet meer van houdt.

Over lunchboxen gesproken, de beste op de markt van vandaag zijn thermisch en zacht. Deze lunchboxen houden eten koel en veilig voor consumptie, omdat er op de meeste scholen geen koelkasten voor studenten zijn. Gebruik geen zip-lock baggies en kies in plaats daarvan een aantal herbruikbare plastic containers met lekvrije afdichtingen. Een thermoskan is een goed idee voor warme maaltijden tijdens de koude wintermaanden. Houd er rekening mee dat kinderen dol zijn op snel en gemakkelijk eten.

Kies stevige schooltassen die goed gemaakt en duurzaam zijn. Kinderen stoppen hun schooltassen door een vrij ruwe behandeling en de “coole” tassen eindigen halverwege het schooljaar vaak met scheuren en tranen. Rugzakken zijn een betere keuze, en je kunt zelfs geweldige kiezen uit het kampeergedeelte van een winkel. Kinderen zullen dol zijn op de ritsen en zakken op deze rugzakken, en ouders genieten van de ergonomische waarde die de tassen bieden. Rugzakken zullen ook te koop zijn, als het zomerseizoen afloopt!

Veel ouders kopen in de zomer nieuwe kleding op voor school. Koop stukken die kinderen samen kunnen mixen en matchen. Een zeer ruime kledingkast voor kinderen is tien verschillende overhemden en zeven paar broeken in verwisselbare kleuren en stijlen. Probeer de “in” ding te vermijden, omdat het niet zal zijn “in” zes maanden op de weg. Aan de andere kant is “in” belangrijk zijn voor tieners en acceptatie door partners, dus laat je tiener een of twee kledingstukken kiezen die hot fashion zijn als een beetje een compromis.

Er zijn tal van andere tips die de overstap naar school weer een fluitje van een cent maken, maar het begin van deze zuinige ideeën is een begin. U kunt kosten besparen en uw kinderen voorzien van alles wat ze nodig hebben om het schooljaar goed te beginnen.

http://www.obs-buinen.nl/een-nieuw-schooljaar-aanmelden-voor-voorbereiding-op-eerste-heilige-communie-of-vormsel/