A brand new year
Image default
Toerisme

Ontsnap jij uit Breda?

Weet jij met je vrienden of collega’s te ontsnappen uit Breda?

Als je jezelf nu afvraagt waarom je uit Breda zou moeten willen ontsnappen, dan begrijpen we dat heel goed. Want waarom zou je? Breda is immers een heerlijk Bourgondische en gezellige stad, waar je het liefst veel langer zou blijven. Op een plek waar je het zo naar je zin hebt, met de vele terrasjes, de grachten en het bruisende uitgaansleven, is “ontsnappen” het laatste waar je aan denkt. Of het zou “ontsnappen aan de sleur” moeten zijn.

Escape room Breda

Wanneer we het hebben over “ontsnappen” bedoelen we natuurlijk niet dat je de stad zou moeten ontvluchten, maar doelen we op de spannende Escape Room Breda “The Hunting Game”. In dit spel wordt je, samen met vrienden of collega’s, opgesloten in een oud huis, bewoond door een jager die in de loop der jaren is doorgedraaid. In het begin lijkt hij nog aardig, hij biedt je bij aankomst zelfs nog een lekkere consumptie aan. Maar al snel komt zijn ware aard naar boven. Of het komt doordat hij tijdens de jacht te eenzaam is geweest, of dat hij niet langer tegen het doden van dieren kan, niemand weet het zeker. Maar de jager is de laatste jaren helemaal kierewiet geworden…

Hij kent zijn omgeving natuurlijk door en door, waardoor hij een enorm voordeel op je heeft. Hij zet alles op alles om je voor altijd in zijn macht te houden. Dat niet iedereen er in slaagt om aan zijn grillen te ontsnappen laat zien dat hij hierin erg effectief is.

Weet jij door logisch nadenken en samenwerking aan deze gestoorde te ontsnappen? En belangrijker: durf jij deze race tegen de klok aan? Of ben je een bang konijntje?

Zet alles op alles om te voorkomen dat je eindigt als vloerkleedje of trofee boven zijn schouw.

Het jachtseizoen is geopend…

http://www.beleefbreda.nl/the-hunting-game-escaperoom.html