A brand new year
Image default
Onderwijs

Ervaar examens zonder stress en kies voor een examenbureau

Bent u op zoek naar een onafhankelijk examenbureau dat het volledige examenproces van A tot Z faciliteert? Eureka Examens helpt onderwijsinstellingen en bedrijfsopleiders met het inplannen en afnemen van examens. Zij nemen al het werk uit handen omtrent de examenprocedure: van het uitnodigen van de kandidaten tot het inplannen van de surveillant. Tevens zorgen zij ervoor dat de examens binnen de juiste omstandigheden worden afgenomen en borgen op deze manier de kwaliteit van de examens.

Test uw studenten in een klaslokaal of digitaal

Het examenbureau beschikt over meerdere examenlocaties, verspreid over heel Nederland. Of u uw leerlingen nu digitaal of lokaal wilt toetsen, is aan u. Op een locatie naar keuze nemen uw studenten het examen af onder toeziend oog van onze gekwalificeerde surveillanten en taalassessoren. Eureka Examens beschikt over een deskundig team van servicemedewerkers die een optimale dienstverlening leveren aan zowel de opdrachtgevers als de kandidaten. De organisatie is in het bezit van een DNV-GL certificaat, wat de kwaliteit van de dienstverlening aantoont. Het gehele team bestaat uit gedreven surveillanten en servicemedewerkers die gezamenlijk meer dan 400.000 uur ervaring hebben in het digitaal toetsen en het fysiek afnemen van diverse examens. Gaat u met dit bedrijf in zee? Dan bent u verzekerd van professionele service van hoogwaardige kwaliteit.

Vind gezamenlijk een oplossing voor iedere situatie

Het onafhankelijke examenbureau is zeer flexibel en denkt graag met u mee betreft het organiseren van het examenmoment. Of u nu digitaal wilt toetsen en het examen dus wilt digitaliseren of een mondeling examen wilt afnemen: Eureka Examens vindt samen met u een passende oplossing voor iedere situatie. Een examenmoment is voor veel studenten zenuwslopend. Om de druk wat van de ketel te halen, creëert de instelling een prettige en ontspannen sfeer. Iedere uniforme examenlocatie is zorgvuldig uitgekozen en met zorg ingericht. Daarbij zijn alle vestigingen makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Wilt u uw studenten digitaal toetsen of een examen laten afnemen op een van de zestien locaties in Nederland? Eureka Examens is het examenbureau dat ervoor zorgt dat het examenmoment op rolletjes verloopt. Bekijk direct de website en neem contact op voor verdere informatie.

https://eureka-examens.nl/