A brand new year
Image default
Mode en Kleding

Shoelia levert jou de uniekste schoenen!

Shoelia is een schoenenwinkel met een bijzondere schoenensmaak. In samenwerking met Pepe Milan maken wij schoenen die wat unieker zijn dan normale schoenen of hakken. Deze schoenen hebben namelijk fleurige prints die je bij dergelijke schoenenwinkels niet kan vinden. Shoelia biedt u zowel dames- als herenschoenen aan. Daarbij zijn er ook nog accessoires te koop en helpt Shoelia u graag bij het kiezen van schoen waar voor uw huwelijk. Lees gauw verder als u meer wilt weten over het aanbod van Shoelia.

Shoelia’s diverse aanbod aan schoenen

Zoals reeds genoemd biedt Shoelia dames- en herenschoenen aan. Bij de damesschoenen heeft u de keuze uit veterschoenen en pumps. De pumps hebben gemiddeld een hakhoogte van 7,5 centimeter. Heeft u toch meer behoefte aan de veterschoenen met een wat lagere hak? Dat kan natuurlijk ook! Daarnaast zijn er ook nog veterschoenen met een platte zool. Bij de herenschoenen is er een wat breder aanbod. Allereerst verschilt het materiaal erg van elkaar. Zo kunt u kiezen uit leer, lakleer, kurk, suède, stof, satijn en textiel. Er is ook nog keuze uit Shoelia’s eigen sneaker variant, wanneer u een wat sportieve schoen wil. Naast alle bijzondere schoenen van Shoelia zijn er ook nog accessoires te koop. Deze accessoires bestaan uit bijzondere overhemden, unieke riemen, cadeaubonnen, speciale pochetten en vlinderdassen, schoen spanning, schoenverzorging en sokken. Er is dus genoeg keuze bij Shoelia om schoenen te kopen in combinatie met leuke accessoires.

Shoelia helpt ook graag bij uw huwelijk

Wanneer u gaat trouwen zou het natuurlijk hartstikke leuk zijn om in de unieke trouwschoenen van Shoelia rond te lopen. Gegarandeerd zult u hierin opvallen! Voor de heren staat het heel netjes in combinatie met een strak pak, maar voor vrouwen staat het eveneens erg degelijk bij een jurk om de pumps te dragen. Bij de heren heeft u ook nog de keuze uit een bijpassende riem. Voor een afspraak over advies en hulp bij deze schoenenkeuze, maken we graag tijd voor u vrij buiten de normale openingstijden. 

Wilt u meer van het aanbod van Shoelia zien? Ga dan snel naar www.shoelia.nl of bezoek onze winkel in Groningen of Veenendaal.