A brand new year
Image default
Aanbiedingen

Wat jij moet weten over M&M’s!

Ze zijn voor veel mensen favoriet, de chocoladesnoepjes met een suikerlaagje eromheen. We hebben het natuurlijk over M&M’s. Vooral tijdens bepaalde activiteiten zijn de M&M’s onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan wanneer je in de bioscoop zit of op een verjaardag. De chocoladesnoepjes horen er nou eenmaal bij. Om deze reden vertellen wij je meer over de geschiedenis van de populaire M&M’s!

De naam M&M’s

De naam M&M’s bestaat uit twee namen. De ene m ligt voor de hand, die komt van Mars. Niet van de planeet, maar van Franklin Clarence Mars, een ondernemer die er in de jaren twintig na veel vallen en opstaan in slaagde een chocoladefabriekje op te zetten. De andere m is gek genoeg afkomstig van de grootste concurrent van Mars, genaamd Bruce Murrie. Dit is de zoon van de directeur van chocoladefabriek Hershey. De twee concurrenten sloten in 1941 een pact, omdat ze voorzagen dat cacao door de oorlogsomstandigheden wel eens moeilijk verkrijgbaar zou kunnen worden. Samen ontwikkelden Forrest en Bruce wat M&M’s zouden worden: kleine chocoladesnoepjes met een suikerlaagje eromheen!

De allerlekkerste smaken

Zoals je waarschijnlijk weet zijn er ontzettend veel verschillende soorten M&M’s waar je mond van gaat wateren. In de supermarkt kun je al een aantal soorten halen, zo zie je hier vaak de gele, blauwe en bruine zakken. Iedereen heeft hier wel een favoriet in. Maar wist jij dat er nog veel meer soorten M&M’s zijn? Een andere favoriet die je vaak niet in de supermarkt tegenkomt zijn de M&M’s met karamel. Deze M&M’s zijn ontzettend verslavend waardoor je constant weer in de zak grijpt voor meer. Ben jij op zoek naar nieuwe smaken? Kijk dan zeker eens in het assortiment van Candyonline.nl. Dit is al 10 jaar de lekkerste en grootste online snoepwinkel van Nederland en België. Je vind hier bijvoorbeeld M&M’s peanut butter, salted caramel en pretzel!

CandyOnline

M&M’s zijn niet de enige lekkernijen die je vindt bij CandyOnline. Kijk ook eens rond op de rest van de website. Heb je in jouw winkelmandje voor meer dan €100,00 aan producten? Dan kan je profiteren van een gratis verzending. Candyonline.nl bezorgt in Nederland en België jouw bestellingen rond. Mocht je liever achteraf willen betalen, dan is dat ook gewoon mogelijk. Op de website kun je ook nog een aantal blogs vinden waarin je meer informatie kan vinden. Bekijk dus nu het assortiment van Candyonline.nl en kies jouw favoriete snoep uit.

Meer weten?

Wil je meer weten over de producten van CandyOnline? Bezoek dan allereerst even hun website. Hier word je verrast met een ruim assortiment met goed afgebeelde producten. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice tussen 09:30 uur en 16:30 uur. Dit kan via de e-mail, telefonisch, via de chat op de website of via Facebook. Meer weten over de trends en ontwikkelingen? Volg dan Candyonline.nl via Facebook of Instagram.

 

https://www.candyonline.nl/