A brand new year
Image default
Geschenken

Populaire relatiegeschenken om uw bedrijf te promoten

Als bedrijf doet u er alles aan om onder de aandacht te komen van de mensen. Dit doen veel mensen door een marketingcampagne, flyers en visitekaartjes. Als bedrijf is het heel belangrijk dat u uw logo veel laat terugkomen en dat mensen het gaan herkennen. Een relatiegeschenk kan hier ook een mooi promotiemateriaal voor zijn. Een relatiegeschenk moet vaak ook speciaal en uniek zijn om een indruk achter te laten. Verder zijn een paar populaire relatiegeschenken te lezen die uw bedrijf kunnen promoten.

Pennen

Er zijn naast de simpele vulpennen ook pennen te krijgen die bijzonder kunnen zijn als relatiegeschenk. Zo kunt u ervoor kiezen om een luxe pen aan te schaffen met een mooi doosje. Op deze pen kan u dan een logo of iets anders bedrukken. Ook kunt u de pen personaliseren door te graveren. Dit is voor veel zakelijke relaties een bijzonder cadeau. Een pen wordt tegenwoordig steeds minder gebruikt, omdat heel veel online gebeurd. Toch is er voor belangrijke zaken een pen nodig. Denk bijvoorbeeld aan contracten tekenen.

Tassen

Deze relatiegeschenken ziet u vaak ook in goedkope vorm op beurzen. Bedrijven zien dit als goedkoop promotiemateriaal, waar makkelijk een logo of website op is te plaatsen. Ook gebruiken mensen deze tassen vaak veel. Bijvoorbeeld voor het sporten, een boodschapje doen of voor een uitje. Een tasje kan dus een goede promotie zijn, omdat het overal komt. Als relatiegeschenk is het wel belangrijker om een wat luxere tas aan te schaffen. Een mooie kwalitatief goede tas zorgt ervoor dat mensen deze tas ook vaker gaan gebruiken. Ook kan u als relatiegeschenk meerdere spullen geven en de tas als soort van goodiebag gebruiken.

Kalender

Een kalender kan een heel mooi relatiegeschenk zijn. Veel bedrijven en personen gebruiken kalenders dagelijks. Ook kan u heel makkelijk kalenders bestellen met logo. Verder kan u ook deze kalenders in verschillende vormen krijgen. Zo kunt u er voor kiezen om een weekkalender aan te schaffen, maar zijn er ook andere opties. Zo kunt u een maandkalender, 3-maandskalender, 4-maandskalender, bureaukalender, budgetkalender en een fotokalender aanschaffen. Op al deze kalenders is het mogelijk om een logo te drukken, en ook om andere reclame teksten terug te laten komen. Zo kunt u bij een fotokalender zelf foto’s toevoegen van uw bedrijf.

Drinkflessen

Een populair relatiegeschenk is een drinkfles. Mensen nemen deze flessen mee naar kantoor, mee naar het sporten of gewoon in de vrije tijd. Heel veel mensen gebruiken deze flessen elke dag. Met drinkfles wordt niet een plastic fles bedoelt die je ziet als verpakking van cola bijvoorbeeld. Hiermee wordt bedoelt dat er mooie flessen zijn die u ook kunt afwassen en kan blijven gebruiken. Ook op drinkflessen is het mogelijk om uw logo terug te laten komen. Een drinkfles is helemaal top als u een bedrijf heeft in de sport.

Gerelateerde artikelen

Sieraden kopen? Let dan hier op!

De top 5 duurste relatiegeschenken

Simpel en snel relatiegeschenken bestellen