A brand new year
Image default
Geschenken

De top 5 duurste relatiegeschenken

Top 5: Bluetooth speakers voor op het werk

De bluetooth speakers variëren zeer sterk in prijs en zijn in verschillende prijsklassen te krijgen. Het is een relatiegeschenk waar iedereen wat aan heeft, op het werk neer kan zetten en kan koppelen aan een mobiele telefoon voor muziek. Ideaal in iedere werksituatie.

Top 4: Een wijngeschenkset in houtenkist

Je ziet dat deze geschenksetten veelal aan belangrijke zakenrelaties wordt uitgedeeld. Een wijngeschenkset is niet alleen een fles wijn, maar een wijnfles in een nette houten kist met logo. Bij de wijn zit een wijnopener, een handige tuit om de wijn mee te schenken etc. Ideaal is dat je een professionele uitstraling kunt creëren met een bedrijfslogo op de geschenkset.

Top 3: Een volledige gereedschapset

Gereedschap klinkt voor veel mensen niet als een leuke geschenkset, maar toch is het voor mannen een geschenkset waar je indruk mee maakt. Gereedschap is vaak duur en met een volledige kwalitatieve set met bedrukking van uw naam of bedrijfslogo dan maak je zeker indruk.

Top 2: Woninginrichting en dure wijnkoelkasten

Er zijn diverse soorten cadeau’s op het gebied van woninginrichting, waaronder Ferraghini hanglampen en staande design lampen, echter worden deze onderdelen niet meer gezien als een relatiegeschenk, maar meer als een echt cadeau. Je kunt tevens kiezen voor een kleine wijnkoelkast die jouw klanten en zakenrelaties op het werk kunnen neerzetten. In een kleine wijnkoelkast kunnen ongeveer 8 flessen wijn. De koelkastjes kun je voorzien van eigen bedrijfslogo of opdruk.

Top 1: Luxe pennen van Parker en Waterman

Luxe pennen zijn nog steeds zeer gewilde items onder zakenmannen/vrouwen. Je kunt jouw pennen graveren met jouw bedrijfslogo en deze tijdens Kerst of Oud & Nieuw uitdelen. Parker pennen zijn tevens leverbaar in diverse prijsklassen van enkele tientallen euro’s tot honderden euro’s per pen. Krijg je ooit een echte nette Parker pen in een houten doosje dan weet je dat je een belangrijke zakenrelatie bent van diegene.

http://www.giftsdirect.nl