A brand new year
Image default
Particuliere dienstverlening

Voordelig en snel je rijbewijs halen bij Henk Noordij

Wil je beginnen met autorijlessen, maar je weet niet wat het allemaal inhoudt? Je mag al beginnen met autorijlessen als je 16 jaar en 6 maanden bent, als je dan 17 jaar bent mag je het praktijkexamen afleggen en als je slaagt moet je met een begeleider rijden tot dat je 18 jaar bent.

Probeer een gratis proefles autorijden of intake bij ons en zie of je een goed gevoel hebt over de rij-instructeur. De rij-instructeur zal je na de intake vertellen hoeveel autorijlessen hij denkt dat je nodig hebt, aan de hand daarvan zal hij je een lessenpakket met een kostenoverzicht aanbieden.

Hoeveel rijlessen heb je nodig?

Bij een eerste gratis proefles of intake krijg je een inschatting van de rij-instructeur hoeveel autorijlessen hij denkt dat je nodig hebt. Dit is een lastige schatting. Laat je vooral niet opjagen door vrienden of familie die met weinig lesuren hun rijbewijs haalden. Het is voor weinig mensen weggelegd om in 2 of 3 weken je rijbewijs te halen. Het verstandige advies van het CBR is om veiligheid en vaardigheid boven spoed te stellen. Haast je dus niet, het is belangrijker dat je een leven lang veilig rijdt. Een goede graadmeter is het aantal rijlessen dat men gemiddeld nodig heeft om af te rijden: dit ligt rond de 40 uur.

In welke regio is Henk Noordzij actief?

Ik geef autorijles in heel Den Haag en omstreken zoals ook in de plaatsen Monster, Naaldwijk, Kwintsheul, Wateringen, De Lier, ‘s-Gravenzande, Honselersdijk; het hele Westland. Maar autorijlessen in Zoetermeer, Stompwijk, Nootdorp, Rijswijk, Voorburg, Delft, Leidschendam, Wassenaar, Scheveningen behoren ook tot ons verzorgings gebied.

 

X

http://www.henknoordzij.nl/