A brand new year
Image default
Particuliere dienstverlening

De voordelen van het impregneren van je buitenmuur

Heb je een bedrijf en wil je graag dat de buitenmuur er altijd spik en span uitziet? Dan is het laten impregneren van het metselwerk van de buitenmuur een goed idee. Mossen en algen hebben dan minder grip op de muur, waardoor deze langer schoon blijft. Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken uit volkel impregneert de muur graag voor je. Daarnaast voeren zij ook andere werkzaamheden aan gevels uit, zoals het restaureren van je gevel. Ontdek wat zij voor je kunnen betekenen!

Wat gebeurt er precies bij het impregneren van de buitenmuur en wat zijn de voordelen?

Wil je weten hoe het proces verloopt als je je buitenmuur laat impregneren? Tijdens dit proces wordt er een doorzichtig laagje op de muur geplaatst. Dit wordt ook wel hydrofoberen genoemd. Dankzij dit laagje krijgt vocht veel minder vat op het metselwerk, waardoor mossen en algen geen grip hebben op de muur. Hierdoor blijft de kleur van de stenen mooi én blijven de stenen droog. Dit zorgt voor een beter binnenklimaat. Het reinigen van de muur zal ook een stuk makkelijker gaan na het impregneren. Wil je de gevel laten restaureren voor de impregnatie? Ook dat regelt Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken uit Volkel graag voor je.

Laat je buitenmuur impregneren voor deze ervaren specialist

Wil je er zeker van zijn dat de uitstraling van je bedrijf of woning behouden blijft en dat de gevel schoon blijft? Kies er dan voor om de buitenmuur te laten impregneren door deze expert met jarenlange ervaring. Ook voor andere diensten schakel je hen in, zoals het laten restaureren of het laten zandstralen van je gevel. Neem snel contact met deze ervaren specialist in gevelrenovatie op om een afspraak in te plannen of vraag direct een offerte aan om een overzicht te ontvangen van de kosten voor het laten impregneren van je gevel.