A brand new year
Image default
Zakelijke dienstverlening

Volg een Inventor cursus

Wilt u meer leren over het maken van digitale 3D-tekeningen en -modellen aan de hand van de software van Autodesk Inventor? Volg dan de Inventor cursus van DACCAD Didactic CAD Support uit Schijf. Deze trainingen zijn op uw eigen tempo en niveau te volgen. Naast deze training kunt u ook terecht voor andere cursussen zoals een cursus in Revit of Autocad.

Leer 3D-modellen en -tekeningen maken met deze software

De software Autodesk Inventor, van het Amerikaanse bedrijf Autodesk, wordt veel gebruikt om 3D-prototypen digitaal te kunnen laten zien. Dankzij de Inventor cursus van DACCAD Didactic CAD Support leert u dit ook te doen. Dit betekent dat u na de cursus in staat bent om het volledige proces, van het ontwerp tot de productie, uit te werken.

Kies voor een cursus die bij u past

De Inventor cursus is ideaal voor werktuigbouwkundige tekenaars en/of constructeurs die willen leren ontwerpen in 3D en willen leren parametrisch tekenen. Dit is voor kleine groepen van drie tot vijf personen. Deze dagopleiding is vier dagen en dan één dag per week. Hierbij krijgen de deelnemers een Nederlands cursusboek en/of ander lesmateriaal. Deze Inventor cursus is voor deze groep te volgen in augustus/september. Het ligt aan de branche of u in aanmerking komt voor een subsidie. Wilt u ook een training met uw organisatie doen gespecificeerd op uw praktijk en zijn jullie al bekend met Inventor? Dit is ook mogelijk. Dan is deze cursus te volgen vanaf één dag. Dit is dus geen volledige cursus en u krijgt alleen antwoord op specifieke vragen wat betref functionaliteiten van deze software. Het fijne van deze Inventor cursus is dat deze ook in overleg met DACCAD Didactic CAD Support op zaterdagen gegeven kunnen worden. Uiteraard zijn privélessen ook mogelijk. Kortom, kies voor dit bedrijf als u een Inventor cursus wilt volgen die bij u (en uw organisatie) past.

https://daccad.nl/