A brand new year
Image default
Onderwijs

Bijles van de toekomst

Het nieuwe bijles bij Learnr.nl

Tegenwoordig volgen de meeste leerlingen fysieke bijles, het wel bekende bijles aan de keukentafel. Veel leerlingen vinden het prettig om de bijlesdocent thuis te ontvangen en thuis mee aan de slag te gaan. Dit is een erg effectieve manier van bijles geven. Je hebt één op één contact met je bijlesdocent en er is zo min mogelijk ruis. Het enige nadeel: De kosten van een bijles aan huis zijn aanzienlijk hoger, logisch ook, de docent heeft kosten om naar de les toe te gaan (benzine, ov) en het kost de docent meer tijd om op locatie te komen. Dus is de bijles vanzelfsprekend duurder. En juist voor dit probleem heeft Learnr een oplossing gevonden. 

Deskundige docenten

Bij learnr krijgt je kind bijles van een deskundige docent die een opleiding heeft gevolgd voor het vak en daarnaast ook nog een ervaring in het werkveld heeft. Daarnaast krijgen de docenten een training ontwikkeld door Learnr die ervoor zorgt dat ze jou kind nog beter kunnen helpen. Zo weet je zeker dat je bij Learnr goed zit. 

Één op één bijles, maar dan anders

Bij Learnr volgt je kind thuis de bijles. Maar de docent zal niet bij jou thuis komen. Je kind krijgt namelijk: online bijles. Nu hoor ik je denken, hoe kan een online bijles mijn kind verder helpen, je hebt toch persoonlijk fysiek contact nodig? Veel van onze leerlingen hebben die vraag, en daarom bieden wij de mogelijkheid om een proefles te proberen Klik hier voor een gratis proefles

Door ons systeem is het mogelijk om met je docent via een online leersysteem bijles te volgen. In dit systeem zijn dezelfde mogelijkheden aanwezig als in een klaslokaal. Er is meer lesmateriaal dan bij bijles aan de keukentafel dus! In het systeem zit een whiteboard en de mogelijkheid om de docent via de webcam te zien. Daarnaast heeft de docent dezelfde boeken als jouw kind en is de docent bekend met het lesmateriaal. Zo weet de docent precies waar hij of zij op moet letten. Hierdoor kan de docent je kind perfect sturen tijdens de bijles. 

Ervaring

Learnr heeft meer dan 40 jaar ervaring in het geven van bijles en mag zich de uitvinder van online bijles en huiswerkbegeleiding noemen. Dit geven we onderhand al 12 jaar. Daarnaast weten wij dat ons systeem erg goed werkt. 93 % van onze leerlingen slaagt voor het examen of haalt het jaar alsnog. Vaak zien wij dat leerlingen die vroeg in het jaar om onze hulp vragen hoger scoren en het jaar sowieso halen. 

https://learnr.nl